Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Helenas hemmelighet

«Riley skriver med både innsikt og empati ... en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.»

Lancashire Evening Post

Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Nå skal hun tilbringe sommeren her med ektemannen William og sønnen Alex.

Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen og sønnen. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin.

Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
476
ISBN
9788202519285
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The olive tree
Format
21 x 14 cm
Nr
8092575

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Riley skriver med både innsikt og empati ... en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.»

Lancashire Evening Post

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helenas hemmelighet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv