Min side Kundeservice Bli medlem

Jeg er en selger

Dette er en bok som lærer deg salg. Nybegynnere får oppskriften, og erfarne selgere får ny inspirasjon.

Vi er alle selgere. Om du skal selge et produkt, en tjeneste, en overbevisning eller deg selv som person, er du avhengig av at dine omgivelser kjøper budskapet ditt. Les mer

598,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette er en bok som lærer deg salg. Nybegynnere får oppskriften, og erfarne selgere får ny inspirasjon.

Vi er alle selgere. Om du skal selge et produkt, en tjeneste, en overbevisning eller deg selv som person, er du avhengig av at dine omgivelser kjøper budskapet ditt. Du skal lære deg å mestre salg, og du skal være stolt når du sier «jeg er en selger».

Boken gir deg en meny av konkret kunnskap du kan bruke både på jobb og i privatlivet. Dette er ikke en bok som trives i en bokhylle. Den skal være med deg i hverdagen og hjelpe deg til å nå dine mål. Boken dekker en lang rekke temaer som er nyttige for å gjøre nettopp deg til en god selger. Den tar blant annet opp temaer som hvilke spørsmål man skal stille, salgspsykologi, hvordan beherske small talk og ikke minst hvordan close salget. Dette og mye mer får du innsikt i og oversikt over i denne boken.

Det finnes mye nyttig kompetanse her i verden, men om du bare kunne valgt én ting å kunne for å gjøre en god karriere, burde salg være høyt på den listen. Suksess bygger alltid på godt innsalg. Det er vanskelig å få gjennomslag for noe som helst om man ikke klarer å selge inn sine ideer. Jeg er en selger er en god start på veien for å få oversikt over de verktøyene som trengs.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
247
ISBN
9788271464264
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Jeg er en selger
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er en selger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv