Meny

Markedsføringsledelse

med digitale verktøy

; Even J. Lanseng

Ny og pensumrelevant bok om markedsføringsledelse.

Denne boken presenterer grunnprinsippene i faget markedsføringsledelse med vekt på utvikling av markedsplanen. Den gir en grundig beskrivelse av hva en slik plan bør inneholde, den forutgående planleggingsprosessen og planens faglige forankring. Les mer
Vår pris
715,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 715,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ny og pensumrelevant bok om markedsføringsledelse.

Denne boken presenterer grunnprinsippene i faget markedsføringsledelse med vekt på utvikling av markedsplanen. Den gir en grundig beskrivelse av hva en slik plan bør inneholde, den forutgående planleggingsprosessen og planens faglige forankring..Markedsføring er både et ledelsesfag og et økonomifag. Det faglige rammeverket tar derfor utgangspunkt i produkt?segment-matrisen, som beskriver hvilke behov som driver de ulike kundesegmentene i deres valg innen hver produktkategori, og hvilken inntekt og lønnsomhet dette gir bedriften. Fremstillingen viser hvordan en bedrift kan skape vekst og synergier gjennom å utvikle og utnytte kundeporteføljen, merkevaren og bedriftens teknologi på tvers av segmenter og produktkategorier.
Markedsføringsledelse gir en god oversikt over hvordan man arbeider systematisk med analyser av kunder, markeder og konkurrenter, og hvordan dette settes sammen til et budsjett som blir kjernen i en markedsplan. Boken egner seg svært godt som grunnbok i faget markedsføringsledelse på bachelornivå og som veileder for markedsførere med ansvar for å utarbeide og implementere markedsstrategi og markedsplaner.
På bokens nettsider vil det bli tilbudt en rekke nyttige verktøy for læring og praktisk anvendelse av fagstoffet som presenteres i boken.

Fakta