Min side Kundeservice Bli medlem

Amerikansk karmageddon

tanker om mitt fordømte fedreland

«Amerika. For meg er det et av de aller største ordene som finnes. Det er helt der oppe med andre gedigne ord som frihet, rettferdighet og håp. Men for meg er det et ord som også betyr andre ting, som familielykke, nærhet og tilhørighet. Les mer

202,-

269,- Spar: 67,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - pocket -25 % Velg flere her

«Amerika. For meg er det et av de aller største ordene som finnes. Det er helt der oppe med andre gedigne ord som frihet, rettferdighet og håp. Men for meg er det et ord som også betyr andre ting, som familielykke, nærhet og tilhørighet. Og savn. Jeg savnet Amerika så innmari etter at vi flyttet til Norge. Jeg drømte om Amerika hele tiden.

Mine første minner var det Amerika som ga meg. Det var i Amerika jeg først skjønte at jeg var et menneske i verden, og det var Amerika som ga meg mitt første språk.»

Thomas Seltzer kjenner USA bedre enn de fleste. Denne boka er dels en reiseskildring fra USA. Den er i tillegg en analyse av dagens USA, en analyse som er både personlig og subjektiv, men også basert på objektive kjensgjerninger og landets historie. Og dels er "Amerikansk karmageddon. Tanker om mitt fordømte fedreland" Thomas Seltzers egen fortelling om livet og røttene hans.

Seltzer viser hvordan og hvorfor landet han elsker over alt på jord har blitt til denne kaotiske slagmarken vi her i Europa ikke forstår. Boka er en personlig beretning om en - for ham - varslet katastrofe, og har en nerve og en tone som er både morsom, rasende, sarkastisk, melankolsk og dønn ærlig. Og ikke minst er den poengtert og lærerik. Det er en bok som vil gi oss svaret på mange av de tingene vi lurer på om dette gåtefulle landet og folket i vest, og som undersøker hvordan og hvorfor den amerikanske drømmen ble til et amerikansk mareritt.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
509
ISBN
9788249526505
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Amerikansk karmageddon
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Amerikansk karmageddon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Hobbit

J. R. R. Tolkien
Paperback 
247,-
 

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

Barcelona

Jarle Roheim Håkonsen
Paperback 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv