Min side Kundeservice Bli medlem

Håndbok i informasjonsberedskap

En alvorlig krisesituasjon kan innebære at hverdagen ødelegges. Individer, grupper eller et helt samfunn kan for kortere eller lengre tid miste fotfestet. Da gjelder det å ha en godt fungerende beredskap og en organisasjon som raskt kan ta over ansvar, samordning og informasjon. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En alvorlig krisesituasjon kan innebære at hverdagen ødelegges. Individer, grupper eller et helt samfunn kan for kortere eller lengre tid miste fotfestet. Da gjelder det å ha en godt fungerende beredskap og en organisasjon som raskt kan ta over ansvar, samordning og informasjon.

En svært viktig og avgjørende del i dette arbeidet er informasjonshåndteringen. I denne håndboken får du råd og anbefalinger om hvordan informasjonsarbeidet bør bygges opp og hvordan du på en god måte skal kunne kommunisere i forkant, under og etter en krise.

Håndbok i informasjonsberedskap henvender seg til deg som jobber med informasjon. Den er også aktuell for ledere, sjefer og beredskapsansvarlige i virksomheter og organisasjoner som kan bli berørt under en krisesituasjon, og den kan brukes både som undervisningsmateriale, hjelpemiddel og oppslagsbok.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
174
ISBN
9788276347593
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Håndbok i informasjonsberedskap
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok i informasjonsberedskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv