Min side Kundeservice Bli medlem

Den nye visesangboka

Etter mange år ute av markedet kan vi nå endelig presentere Den nye Visesangboka, mye mer omfattende, og med et langt bredere innhold. Hele 260 sanger finnes mellom permen, - mange fortsatt med fra den gamle, men veldig mange nye i alle sjangre. Les mer

372,-

409,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Etter mange år ute av markedet kan vi nå endelig presentere Den nye Visesangboka, mye mer omfattende, og med et langt bredere innhold. Hele 260 sanger finnes mellom permen, - mange fortsatt med fra den gamle, men veldig mange nye i alle sjangre. Også denne gangen er det lagt vekt på sangbarhet, - og med en fantastisk bredde av viser og sanger: tradisjonssanger, folkesanger fra mange land, populærsanger helt opp til nå, fra musikaler, operetter og opera, klassiske sanger, salmer og gospellåter, alt med besifring. Vi håper denne visesangboka på så måte kan bidra til gode opplevelser og deltagelse, både i skolen, i hjemmet, blandt venner, i koret osv. Ei levende sangbok for unge og eldre!
Beskrivelse:
Sangboka inneholder tekst, noter og besifring til 260 sanger, både tradisjonssanger, folkesanger fra mange land, populærsanger, sanger fra musikaler, opera og operetter, klassiske sanger, salmer og gospellåter.

Detaljer

Forlag
Norsk musikkforlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Engelsk Fransk Tysk Flerspråklig Nynorsk Nynorsk Svensk
Sider
438
ISBN
9788270936069
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Den nye visesangboka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den nye visesangboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv