Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Julesongboka

I denne praktboka har Herborg Kråkevik samla dei gode, gamle julesongane som familiar har samla seg rundt i generasjonar, og som har gitt trøyst og julefred opp gjennom historia vår. Ho har også teke med advents- og julesongar som står i fare for å hamne i gløymeboka, og julesongar frå nyare tid. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne praktboka har Herborg Kråkevik samla dei gode, gamle julesongane som familiar har samla seg rundt i generasjonar, og som har gitt trøyst og julefred opp gjennom historia vår. Ho har også teke med advents- og julesongar som står i fare for å hamne i gløymeboka, og julesongar frå nyare tid.

Her finn du songane til gang rundt juletreet og til klassen eller barnekoret som skal opptre i førjulstida. Her finn du songar du kanskje var i ferd med å gløyme og nokre du kanskje aldri har høyrt. I tillegg til dei tradisjonelle songane får du også alle dei nyskrivne julesongane til kvar årgang av nye Juleroser.

«Julesongboka» er illustrert med kunst og dekor frå gamle «Juleroser 1881-1944». Alle songane er med notar og besifring.

«Å ta kvarandre i hendene, gå rundt juletreet og syngja er ein trua tradisjon, men ein umisteleg skatt. Med denne boka håper eg mange vert inspirerte til å hugsa songane og syngja dei i lag.» Herborg Kråkevik

Medlemsvurdering:
Et kjempeutvalg av kjente og mindre kjente julesanger både gamle og nye med noter. Nydelige illustrasjoner fra gamle julehefteforsider. En bok jeg er glad for å eie.

Trine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
269
ISBN
9788234000935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
25 x 20 cm
Nr
8177228

Bla i boka

Medlemmers vurdering

T
Trine – 19.02.2022

– Et kjempeutvalg av kjente og mindre kjente julesanger både gamle og nye med noter. Nydelige illustrasjoner fra gamle julehefteforsider. En bok jeg er glad for å eie.

E
Else Elise Sætre Bullus – 13.01.2021

– Dette var ei fin songbok med mange av dei «gamle» songane som no nesten ikkje er i bruk. Kan berre seie: Løp og kjøp.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julesongboka:

Jul

Kjell E. Midthun
Innbundet 
349,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv