Min side Kundeservice Bli medlem

Lær å synge på 21 dager

Vi er alle født med en stemme, men en fin sangstemme er det få som utvikler. Hvorfor er det sånn - er det så vanskelig? Å synge er i prinsippet enkelt, ifølge artist og sanglærer Benedicte Adrian, men å få det til å låte fint er noe helt annet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vi er alle født med en stemme, men en fin sangstemme er det få som utvikler. Hvorfor er det sånn - er det så vanskelig? Å synge er i prinsippet enkelt, ifølge artist og sanglærer Benedicte Adrian, men å få det til å låte fint er noe helt annet. I boka Lær å synge på 21 dager lærer Benedicte deg sangteknikk gjennom et inspirerende og spennende 21 dagers program med 30 minutters økter. Dette er boka som alle nybegynnere og mer øvede sangere burde ha, og følger du Benedictes program vil du garantert få resultater.

Benedicte Adrian har vært profesjonell sanger i over 40 år, og de siste årene har stadig flere kommet til henne for å lære å synge. Det har vært sangere på helt ulike nivåer, men uansett hvilke ønsker og ambisjoner de har hatt, så vil grunnprinsippene for å utvikle en fin sangstemme være de samme. Nå kan du også lære av den dyktige artisten, og det på en morsom og underholdende måte!

Enten du er helt fersk og nysgjerrig på å knekke sangkoden, eller mer øvet og vil utvikle deg videre, kan du la deg inspirere og motivere av boka Lær å synge på 21 dager. Kanskje ønsker du bare å synge favorittsangen din, eller en bursdagssang, uten at stemmen sprekker, eller kanskje vil du ta sangkarrieren noen steg videre? Kan hende opplever du at du plutselig ikke kan synge slik du vet at du kan? Da kan det hende du finner svarene på hvorfor i denne boka, for Benedicte Adrian hjelper deg med å jakte på stemmetyvene. Benedicte lærer deg også hvordan du bør trekke pusten og plassere tonene på utpusten, hvordan du former ordene så det låter fint, hva som skjer når det ikke låter som det skal - og mye mer.

Benedicte deler raust av tips og erfaringer fra egen sangkarriere, slik at du også kan utvikle deg, finne sanggleden og ikke minst ha det gøy. Du får også ta del i Benedictes egen sangreise, og i boka finner du QR-koder til instruksjonsvideoer med artisten.

*

Sagt om Benedicte Adrian:

«Etter at jeg tok sangtimer med Benedicte, spurte folk hva som hadde skjedd med stemmen min. I løpet av én sangtime traff jeg toner jeg aldri har nådd opp til før - tre hele toner høyere enn hva jeg trodde topptonen min var. Benedicte viser at alt er mulig, bare man øver riktig og har riktig tankesett.»

Maria Holand Tøsse (32), sanger, konferansier og forfatter av boka Lykkelig Alene.

«Nå kan jeg synge på så mange konserter jeg vil uten å bli hes.»

Terje Grødem (54), korsanger og solist

«Benedicte er en fantastisk god sanglærer.»

Andrea Marie Flåten Sky (14), solist med gryende sangkarriere

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
217
ISBN
9788202802394
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lær å synge på 21 dager
Format
22 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær å synge på 21 dager:

Slusen

Rannveig Skillingstad
Paperback 
269,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Klokker

Christian Martinez
Innbundet 
500,- 549,-
 
Stormen
3 for 2

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 
Haakon
3 for 2

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv