Min side Kundeservice Bli medlem

Statistikk for universiteter og høgskoler

Statistikk for universiteter og høgskoler er en engasjerende lærebok skrevet for studenter som tar innføringskurs i statistikk innen de fleste studieretninger. Boka er også godt egnet for personer som ønsker en god og lettlest tekst for å friske opp eller tilegne seg statistikk-kunnskaper ved hjelp av selvstudium. Les mer

729,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Statistikk for universiteter og høgskoler er en engasjerende lærebok skrevet for studenter som tar innføringskurs i statistikk innen de fleste studieretninger. Boka er også godt egnet for personer som ønsker en god og lettlest tekst for å friske opp eller tilegne seg statistikk-kunnskaper ved hjelp av selvstudium.

Boka formidler generell statistikkteori på en lettfattelig og engasjerende måte. Forfatteren legger stor vekt på at statistikk er et verktøy som kan brukes for å løse problemer innenfor en rekke fagområder, med realistiske eksempler fra arbeidsliv og samfunn. Boka beskriver hvordan dataprogrammene Excel, SPSS, Minitab og R kan brukes til statistiske beregninger.

I denne 4. utgaven er det foretatt en generell oppdatering og justering av stoffet, og lagt til et nytt kapittel om Big Data og digitalisering. I tillegg er det inkludert programeksempler i R.

På bokas nettside www.nettressurser.no/statistikk er det masse nyttige tilleggsressurser for studenter og forelesere. Nytt for 4. utgave er blant annet løsningsforslag i R, og mange tilleggsoppgaver med løsningsforslag, bl.a. innen fagområdene økonomi, biofag og ingeniørfag.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
584
ISBN
9788215031040
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Statistikk for universiteter og høgskoler
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Statistikk for universiteter og høgskoler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Min Ari

Marianne Solberg Behn
Innbundet 
363,- 399,-
 

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Forbilde

Sophie Elise Isachsen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv