Min side Kundeservice Bli medlem

Alene med publikum

fortellerkunst og teater for én aktør

Boken er beregnet for dem som ønsker å arbeide med teater og fortellerkunst fremført av én som står alene foran et publikum. Det dreier seg om formidling, og om det å forholde seg reflektert til hva som skaper den gode fortelleren og enespilleren. Les mer

360,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken er beregnet for dem som ønsker å arbeide med teater og fortellerkunst fremført av én som står alene foran et publikum. Det dreier seg om formidling, og om det å forholde seg reflektert til hva som skaper den gode fortelleren og enespilleren. Boken henvender seg til teaterarbeidere, fortellere, studenter, foredragsholdere, lærere og andre med interesse for den gode historien og den fengende fremføringen. Har litteraturliste.

Detaljer

Forlag
Tell forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
167
ISBN
9788275222624
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

H
Harlekine – 12.07.2006

– Alle opplever en gang iblant, eller kanskje svært ofte, å være i en situasjon der de skal fortelle noe til noen andre - enten det er en vits, en drøm eller en historie. Noen er flinkere til å fortelle enn andre. Hvorfor er det slik? Horns bok om fortellerkunsten er en slags oppskrift på hvordan man kan bli en god forteller. Her presenteres tips og teknikker som er svært sentrale i teaterarbeid, men som også passer godt i andre sammenhenger. I tillegg er boka svært lettlest, og det er nesten som om den 'forteller' om seg selv, istedenfor at du selv leser i den. Jeg har lært mye av denne boka, og mange andre jeg kjenner, skylder denne boka en stor takk for sin egen forteller-evne; enten de er på eller av teaterscenen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alene med publikum:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slam

Nick Hornby
Paperback 
131,-

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv