Min side Kundeservice Bli medlem

Grunnutdanning for skuespillere

Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillernes grunnutdannelse. Den starter med "skalaøvelser" og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Les mer

348,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillernes grunnutdannelse. Den starter med "skalaøvelser" og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Boka tar utgangspunkt i et undervisningsopplegg som blir benyttet det første året ved Statens teaterhøgskole.

Detaljer

Forlag
Tell forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
157
ISBN
9788275221856
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

H
Harlekine – 31.07.2006

– Hvis du har en skuespiller i magen, men ikke er helt sikker på om du skal satse eller ikke, er dette en oppklarende bok for deg. Den tar for seg sentrale elementer ved grunnutdannelsen, basisen, til en skuespiller, som for eksempel konsentrasjon, scenisk bevissthet, fantasi, observasjon, samspill og aksept. Den tar også for seg fysiske og psykiske øvelser, og forklarer en del begreper. Boka er lettlest og oversiktlig, og passer både for skuespillere i utdanning, skuespillere etter utdanning og vordende skuespillere. Boka tar utgangspunkt i første året ved Statens Teaterhøgskole, men jeg savner likevel enkelte ting, som for eksempel fysiske teaterformer. Boka handler i stor grad om teater hvor tekst er det sentrale elementet. Jeg kunne også tenkt meg flere konkrete øvelser. Ellers anbefaler jeg den sterkt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnutdanning for skuespillere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slam

Nick Hornby
Paperback 
131,-

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv