Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Prosjekt Jorden

oppstigningen

Tolv genmanipulerte jenter fyller snart atten år. Uvitende om hvem de er, møtes de på en reise hvor de finner ut sannheten om deres fortid og formålet med deres fremtid.

Konserndirektøren i GenTack, Viktor Weber, har fra barndommen av hatt utenomjordisk kontakt. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tolv genmanipulerte jenter fyller snart atten år. Uvitende om hvem de er, møtes de på en reise hvor de finner ut sannheten om deres fortid og formålet med deres fremtid.

Konserndirektøren i GenTack, Viktor Weber, har fra barndommen av hatt utenomjordisk kontakt. Etter mange
år med hardt arbeid, har han klart å utvikle supergener. Med utvalgte foreldre fra forskjellige land blir supergenene innlemmet, hvilket resulterer i tolv unike jenter. Foreldrene har fått enorme pengesummer for å være med i programmet. Avtalen er ett møte ved inkubering, ett møte ved fødsel og ett møte med jentene når de fyller atten år. Når tiden nærmer seg og alle jentene skal møtes i Singapore, er det mange bekymrede foreldre, men de tør ikke noe annet enn å sende jentene, fordi de er urolige for konsekvensene hvis de ikke kommer som avtalt. Jentene har fått beskjed om at de skal delta på en konkurranse som varer i en uke. Sannheten er noe helt annet, og den ligger mye dypere enn hva Viktor kunne ha forestilt seg.

Anne-Lise Fleddum har doktorgrad i marinbiologi fra City University of Hong Kong, har publisert flere vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter og fotografier av marine organismer i National Geographic. Hun har også tidligere arbeidet som dykkerinstruktør, Rudolf Steiner-lærer, forsker, og som seniorrådgiver i Bellona hvor hun utviklet det økologiske konseptet «Ocean Forest». Nå arbeider hun med næringsvirksomheter for å redusere miljøgifter.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
380
ISBN
9788230024607
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Prosjekt Jorden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
262,- 299,-
 

Tenk!

Pål Antonsen
Paperback 
599,-
 

Ufogutt

David Walliams
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv