Min side Kundeservice Bli medlem

Malacandra

reisen

Elwin Ransom, språkviter og lærer ved Cambridge, er på fottur ute på landsbygda. En sen kveld på jakt etter husly, møter han den stormannsgale vitenskapsmannen Weston og hans kompanjong Devine. Hva Ransom ikke vet, er at mennene har et romskip ute i mørket bak huset sitt. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Elwin Ransom, språkviter og lærer ved Cambridge, er på fottur ute på landsbygda. En sen kveld på jakt etter husly, møter han den stormannsgale vitenskapsmannen Weston og hans kompanjong Devine. Hva Ransom ikke vet, er at mennene har et romskip ute i mørket bak huset sitt. De to har nettopp gjennomført en vellykket ferd til planeten Mars, som de lokale innbyggerne kaller Malacandra. Nå ønsker de å returnere for å utbytte den røde planetens naturressurser og se om den kan koloniseres. Men skal de lykkes med det, trenger de en løsepenge å tilby planetens underlige beboere, et jordisk menneskeoffer ingen vil savne med det første. Ransom kommer som bestilt.

Malacandra er første bok i romtrilogien C.S. Lewis skrev i tiden før og under andre verdenskrig. De to neste bøkene i serien er Perelandra og Thulcandra. I disse fargerike romanene henter Lewis inspirasjon fra mytologi og filosofi. Slik formidler han sitt unike perspektiv på universet og menneskets plass i det.
Lewis er verdenskjent som forfatteren av Narnia-bøkene.

Detaljer

Forlag
Veritas forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
165
ISBN
9788283850451
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Out of the silent planet
Format
22 x 14 cm
Serie
Romtrilogien 1

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Malacandra:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ulven

Samuel Bjørk
Innbundet 
363,- 399,-

Beistet

Johannes Kaasa
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv