Min side Kundeservice Bli medlem

2001 - en romodyssé

roman

«Arthur C. Clarke er en av de virkelig profetiske skikkelsene i denne vår romalder [.] en koloss innen science fiction.»

New Yorker

Oppdagelsen av en svart monolitt på månen fører til at det utrustes en bemannet ekspedisjon som sendes utover i solsystemet i håp om å etablere kontakt med en fremmed intelligens. Men idet ekspedisjonen nærmer seg målet, støter den på uventede og katastrofale problemer. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Oppdagelsen av en svart monolitt på månen fører til at det utrustes en bemannet ekspedisjon som sendes utover i solsystemet i håp om å etablere kontakt med en fremmed intelligens. Men idet ekspedisjonen nærmer seg målet, støter den på uventede og katastrofale problemer.

Skrevet før bemannede månelandinger var en realitet, og betegnet som en av de mest innflytelsesrike bøkene gjennom tidene, er 2001 - en romodyssé fortsatt et klassisk science fiction-verk mer enn femti år etter den opprinnelige utgivelsen.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
331
ISBN
9788256029037
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
2001: a space odyssey
Format
22 x 14 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Arthur C. Clarke er en av de virkelig profetiske skikkelsene i denne vår romalder [.] en koloss innen science fiction.»

New Yorker

«Arthur C. Clarke har utrolige kunnskaper om fysikk og astronomi, og er velsignet med en av de mest forbløffende fantasier som noen gang er kommet på trykk.»

New York Times

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 2001 - en romodyssé:

Lysår

Didrik Morits Hallstrøm
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv