Min side Kundeservice Bli medlem

Verden av i går

en europeers erindringer

"Verden av i går" er en klassiker i verdenslitteraturen. Denne selvbiografien utkom etter Stefan Zweigs død i 1942 og ble betraktet som høydepunktet i hans livsverk.
Det er ikke sin egen skjebne Zweig er opptatt av. Les mer

99,-

159,- Spar: 60,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

"Verden av i går" er en klassiker i verdenslitteraturen. Denne selvbiografien utkom etter Stefan Zweigs død i 1942 og ble betraktet som høydepunktet i hans livsverk.
Det er ikke sin egen skjebne Zweig er opptatt av. Men som østerriker oppvokst i Wien, som jøde, forfatter, humanist og pasifist, kom han til å finne sin plass i Europa der de politiske jordskjelvene var voldsomst. Han oppfattet det som en plikt å vitne om sitt spennende, dramatiske og overraskende liv - og dermed gi bildet av en omskiftelig epoke videre til verden av i morgen.
"Verden av i går" er historien om vår tids åndelige og politiske krise, sett gjennom en kunstners øyne. Samtidig er det historien om en dikters kamp og vekst.
"Jeg kan ikke tenke meg et bedre memoarverk enn Stefan Zweigs "Verden av i går". Boken er en lystig feiring av livet slik det utspilte seg i den gamle verden, skrevet i skyggen av den krigen som utslettet det. Ingen steder er det tapte Europa beskrevet mer innsiktsfullt og inderlig enn her."
Karl Ove Knausgård

"Jeg vet få bøker bedre egnet til å reflektere over vår egenart og vår mulighet for å overleve enn denne boken."
Per Bang, Dagens Næringsliv

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203219115
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verden av i går:

Se flere

Logg inn

Handlekurv