Meny

Levende historie

; Carsten Carlsen (Oversetter)

I denne åpenhjertige biografien forteller Hillary Clinton om sitt liv fra ungdomsårene fram til i dag.Som alle husker, var Hillary Clinton sterkt i medienes søkeløs da hun var First Lady i Det Hvite Hus i Washington. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

I denne åpenhjertige biografien forteller Hillary Clinton om sitt liv fra ungdomsårene fram til i dag.Som alle husker, var Hillary Clinton sterkt i medienes søkeløs da hun var First Lady i Det Hvite Hus i Washington. I denne åpenhjertige biografien forteller hun om sitt liv fra ungdomsårene fram til i dag. Hun forteller om balansen mellom familie og karriere, privatliv og det å være i offentlighetens søklelys og om sine drømmer og sine skuffelser. Livet i Det Hvite Hus kunne til tider være tøft for både henne og hennes mann, president Bill Clinton. Bills "affære" med Monica Lewinsky vies spesiell oppmerksomhet, og Hillary Clinton skriver åpent om sitt livs vanskeligste valg: Å forbli gift med Bill. Hun gir også gode råd til kvinner som vil satse - både på familie og karriere.


(...) gir et godt bilde av en sterk kvinne

og et innblikk i et rått politisk spill.

Eva Bratholm, Dagbladet


(...) en viktig bok.

Aftenposten


Ingen tidligere presidentfrue har hatt slik påvirkning på amerikansk politikk som Hillary.

Arve Øverby, VG"Hillary Clinton har skrevet ei sterk bok, men humor og selvironi. (...) et interessant innblikk i samtidshistorie og i et ekstraordinært liv."

Eva Bratholm, Dagbladet"... svært fengslende selvbiografi"

Dagsavisen"En selvbiografi av format! ... mektig godt oversatt til norsk."

Halden Arbeiderblad

Fakta