Min side Kundeservice Bli medlem

Instrumental

hvordan musikken reddet livet mitt

En nådeløst ærlig skildring av overgrep mot et barn og hvilke konsekvenser det har. For James Rhodes ble redningen musikken.

Dette er en selvbiografi som mangler sidestykke: dønn ærlig, modig og overraskende morsom - James Rhodes prosa er gjennomsyret av en svart humor selv i de mørkeste øyeblikk. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En nådeløst ærlig skildring av overgrep mot et barn og hvilke konsekvenser det har. For James Rhodes ble redningen musikken.

Dette er en selvbiografi som mangler sidestykke: dønn ærlig, modig og overraskende morsom - James Rhodes prosa er gjennomsyret av en svart humor selv i de mørkeste øyeblikk. Instrumental er også en hyllest til musikkens terapeutiske kraft, ispedd fascinerende fakta om hvordan den klassiske musikken faktisk virker og om det uvanlige livet mange av de fremste komponistene levde. Instrumental forklarer hvorfor og hvordan musikken har potensial til å forandre liv.

James Rhodes' lidenskap for musikk har vært hans redning. Musikken har vært tråden som har holdt ham sammen gjennom et liv preget av smerte, konflikter og sammenbrudd. Å lytte til Rakhmaninov på repeat da han var en traumatisert tenåring eller oppdage en adagio av Bach mens han var innlagt på sykehus - slike mirakler har hjulpet ham til å overleve. Et tilfeldig møte med en fremmed inspirerte ham til å bli den velrenommerte konsertpianisten han er i dag.

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
270
ISBN
9788202584078
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Instrumental
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Instrumental:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Range

David Epstein
Paperback 
160,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv