Broer til oss selv

forstå deg selv gjennom drømmer og eventyr

Når vi hindres i livsutfoldelsen, skjer det ofte fordi livsenergien stenges av tillærte og inngrodde holdninger til oss selv og livet. Vi får ulike former for symptomer og reaksjoner som enten lammer oss eller som havner utenfor vår kontroll på en annen måte. Les mer

271,-

298,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når vi hindres i livsutfoldelsen, skjer det ofte fordi livsenergien stenges av tillærte og inngrodde holdninger til oss selv og livet. Vi får ulike former for symptomer og reaksjoner som enten lammer oss eller som havner utenfor vår kontroll på en annen måte. Indre konflikter springer gjerne ut fra tankemønstre som er dannet tidlig i livet som følge av vonde erfaringer. Disse mønstrene, og de følelsene som er knyttet til dem, kommer til uttrykk i drømmene våre. Drømmer kan også vise seg å skape et nytt perspektiv på situasjonen og slik vise vei videre.

Eventyrene er symbolfortellinger om indre følelsesmessige prosesser, og kan på samme måte som drømmer vise oss mulige utviklingsveier. Med utgangspunkt i Titanic-forliset som symbol på en krise i vår tid belyser Hognestad hvordan drømmer, eventyr og andre fortellinger kan åpne for en ny forståelse av sentrale temaer i livet og bidra til å skape større frihet og en dypere mening i den enkeltes liv.

Boken sikter på å hjelpe oss å forstå våre reaksjonsmønstre, slik at vi kan leve mer i pakt med vår egen personlighet.

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
128
ISBN
9788283840353
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Broer til oss selv
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Broer til oss selv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv