Min side Kundeservice Bli medlem

Bryt mønstre

Må du alltid gjøre mest på jobben, hjemme eller på dugnaden? Eller bekymrer du deg ofte uten grunn? Dette er noen av mønstrene som ødelegger for oss, som stjeler tid og energi og som hindrer vår livsutfoldelse. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Må du alltid gjøre mest på jobben, hjemme eller på dugnaden? Eller bekymrer du deg ofte uten grunn? Dette er noen av mønstrene som ødelegger for oss, som stjeler tid og energi og som hindrer vår livsutfoldelse. Og som gjør det igjen og igjen.
Mange mønstre gjør hverdagen enklere for oss, men denne boken handler om de dårlige mønstrene. De er i liten grad styrt av bevisst handling, men de styrer oss inn i situasjoner eller følelser som vi ikke ønsker å havne i. «Mønsterbrekker» Siri Spillum beskriver de vanligste mønstrene i hverdagen, parforholdet og arbeidslivet, og hun jakter på dem sammen med deg.
Gjennom humoristiske og alvorlige historier får du hjelp til å gjenkjenne blant annet Flink pike, Krymperen, Tante Sofie og Illusjonisten. La deg inspirere til å se nye sider ved deg selv, til å finne ditt eget skattkammer. Men for å nyte livsgleden må du aller først må du feie unna et eller flere av dine negative mønstre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202421823
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Bryt mønstre

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bryt mønstre:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv