Min side Kundeservice Bli medlem

David og Goliat

underdogs, tapere og kunsten å nedlegge kjemper

Etter internasjonale storselgere som Vippepunktet og Outliers er Malcolm Gladwell tilbake med en forbløffende og smart bok som forklarer hvorfor David slår Goliat. Ikke bare på en slagmark for 3000 år siden, da en enkel gjetergutt nedkjempet sin gigant av en motstander med stein og slynge, men igjen og igjen i samfunnet omkring oss, hver gang den lille underdogen slår en kjempe til marken. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Etter internasjonale storselgere som Vippepunktet og Outliers er Malcolm Gladwell tilbake med en forbløffende og smart bok som forklarer hvorfor David slår Goliat. Ikke bare på en slagmark for 3000 år siden, da en enkel gjetergutt nedkjempet sin gigant av en motstander med stein og slynge, men igjen og igjen i samfunnet omkring oss, hver gang den lille underdogen slår en kjempe til marken. Har vi egentlig forstått hvorfor David vinner?
Gladwell gir oss fortellinger om geriljastrateger, kreftforskere, rettighetsforkjempere og idrettstrenere - alt sammen i et forsøk på å forstå hvordan David slår Goliat: Når er en dårlig oppvekst en god ting? Hvorfor har så mange vellykkede mennesker en bakgrunn i fattigdom, elendighet og kamp? Med David og Goliat utfordrer Gladwell vår vanetenkning om hindringer og ulemper og gir oss en ny forståelse av hvordan svakheter og motstand kan vendes til styrke. I kjent stil belyser han sitt tema fra stadig nye og overraskende vinkler med sitt suverene fortellertalent.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788275477307
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
David and Goliath : underdogs, misfits, and the art of battling giants

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på David og Goliat:

Se flere

Logg inn

Handlekurv