Min side Kundeservice Bli medlem

Det er nå du lever

en veiviser til åndelig opplysning

Når vi erkjenner at vi skaper vår egen lidelse, kan vi frigjøre oss fra smerte og frykt og nevroser - en gang for alle!

«Det er kanskje bare en gang hvert tiende år, eller en gang i løpet av en generasjon, at en bok som Det er nå du lever dukker opp. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når vi erkjenner at vi skaper vår egen lidelse, kan vi frigjøre oss fra smerte og frykt og nevroser - en gang for alle!

«Det er kanskje bare en gang hvert tiende år, eller en gang i løpet av en generasjon, at en bok som Det er nå du lever dukker opp. Boken er en komplett veiviser, et komplett kurs -- i meditasjon og erkjennelse. Det er en bok du kan ta frem om og om igjen -- hver gang du leser i den, vil du tilegne deg ny fordypelse og ny meningsfylde.»

Marc Allen

«Når vi innser at det er vårt eget sinn som er ansvarlig for all smerte, med den uopphørlige strømmen av tanker som retter seg mot fortiden, samtidig som vi bekymrer oss over fremtiden, vil vi finne vårt sanne jeg.»

Eckhart Tolle

Det er nå du lever er oversatt til mer enn 30 språk og solgt i flere millioner eksemplarer.

DET HELE MENNESKET er en serie for deg som søker indre vekst og er opptatt av samspillet mellom sjel, kropp og sinn.

Les også En ny jord av Eckhart Tolle som foreligger på norsk og flere bøker i serien Det hele mennesket.

Medlemsvurdering:
Dette er boken for deg som vil bli mer mentalt tilstede i livet ditt. I dagnes stressende samfunn har vi en tendens til å tenke og gruble nesten ustanselig. Denne boken forteller deg hvordan du kan få langt større indre ro, større livsglede og bedre helse ved å trene deg opp til å bli mer mentalt tilstede i livet ditt. Jeg brukte metodene i boken en stund, og jeg synes effekten var svært god. Men litt øvelse og tålmodighet må man regne med. Forfatterens budskap er at vi generelt bør bli mer mentalt tilstede i livene våre, selv om vi fortsatt er nødt til å planlegge og tenke. Bokens innhold baserer seg ikke på noen bestemt religion, og den kan fint leses av alle. Det eneste negative med boken er at forfatteren bruker enkelte diffuse ord i sine forklaringer. Men alt i alt er dette en særdeles god bok som anbefales.

Ole

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
217
ISBN
9788202427672
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The power of now : a guide to spiritual enlightenment
Format
21 x 13 cm
Nr
8044473
Serie
Det hele mennesket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Maiken – 05.12.2015

– Jaaa!!!

d
dineVibber – 12.05.2009

– Budskapet i boka er at du må leve i nuet for å bli lykkelig. Oprah Winfrey har trykket den til sitt bryst, på lik linje med millioner av lesere. Den er en inspirerende kilde som gir deg en spirituell vekkelse. Du må søke innover i deg selv for å forstå deg selv. Ved å observere deg selv utenifra vil du bli mer bevisst på dine tanker, følelser og handlinger, som kan være til hinder for deg. For den som har lest en del selvhjelpsbøker, og ikke minst har et kjennskap til Buddhistisk filosofi, kommer "Det er nå du lever" imidlertid ikke med noe nytt. Men den er absolutt verd prisen!

S
S – 11.11.2008

– Eckhart Tolle er på mange måter en av vår tids største spirituelle læremestere, mannen snakker om livet, dets mening og hensikt, på et vis som andre sjeldent gjør like godt som ham. Det er nå du lever er nok en enorm suksess som tar for seg hvordan man best kan utnytte ressursene i sitt eget liv, men ikke minst hvordan man oppnår den ekte og varige lykken i sin egen tilværelse. Dette får nok mange til å tenke tilbake på "The Secret", som også ble en massiv verdenssuksess, hovedsaklig i USA, så også som Tolle. Forfatteren skriver vakkert om den fysiske verden, men gir oss ikke minst en bedre forståelse av en verden som ikke er visuell for oss, men derimot befinner seg i en annen dimensjon, og som kan hjelpe oss til en bedre forståelse av dette livet. Dette er en bok som anbefales til absolutt alle som ønsker å oppnå en større kunnskap om livet, verden og meningen med alt som omringer oss.

O
Ole – 03.11.2007

– Dette er boken for deg som vil bli mer mentalt tilstede i livet ditt. I dagnes stressende samfunn har vi en tendens til å tenke og gruble nesten ustanselig. Denne boken forteller deg hvordan du kan få langt større indre ro, større livsglede og bedre helse ved å trene deg opp til å bli mer mentalt tilstede i livet ditt. Jeg brukte metodene i boken en stund, og jeg synes effekten var svært god. Men litt øvelse og tålmodighet må man regne med. Forfatterens budskap er at vi generelt bør bli mer mentalt tilstede i livene våre, selv om vi fortsatt er nødt til å planlegge og tenke. Bokens innhold baserer seg ikke på noen bestemt religion, og den kan fint leses av alle. Det eneste negative med boken er at forfatteren bruker enkelte diffuse ord i sine forklaringer. Men alt i alt er dette en særdeles god bok som anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er nå du lever:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv