Min side Kundeservice Bli medlem

Du kan helbrede ditt liv

"Det er bare en tanke, og en tanke kan endres"

Nesten alt kan helbredes, hvis vi bare forandrer vår måte å tenke på, skriver Louise L.Hay i denne klassikeren.

Nøkkelordet er tilgivelse. For å komme videre i livet, må vi lære oss å tilgi og gi slipp på fortiden og gamle, negative mønstre. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Nesten alt kan helbredes, hvis vi bare forandrer vår måte å tenke på, skriver Louise L.Hay i denne klassikeren.

Nøkkelordet er tilgivelse. For å komme videre i livet, må vi lære oss å tilgi og gi slipp på fortiden og gamle, negative mønstre.

Louise L. Hays klassiker DU KAN HELBREDE DITT LIV kom ut allerede i 1984. Siden den gang har denne livsbejaende forfatteren gitt tusenvis av mennesker nytt håp og nye muligheter gjennom sine mange og inspirerende bøker som er solgt i flere millioner eksemplarer over hele verden.

Medlemsvurdering:
Svært inspirerende lesing, OG det funker! Forfatteren minner leseren på hvor verdifullt livet egentlig er og at det er noe "mer" med livet enn bare det trivielle kjedelige. Anbefaler boken på det sterkeste.

IM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
233
ISBN
9788202427764
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
You can heal your life
Format
25 x 13 cm
Serie
Det hele mennesket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
IM – 09.09.2013

– Svært inspirerende lesing, OG det funker! Forfatteren minner leseren på hvor verdifullt livet egentlig er og at det er noe "mer" med livet enn bare det trivielle kjedelige. Anbefaler boken på det sterkeste.

M
MB – 22.06.2008

– Loise L. Hay skriver om hvordan man kan drive mental trening mot en hel del typiske sykdommer og lidelser. Tankegodset i boken er overhodet ikke nytt eller revlusjonerende, men er skrevet i et dagligdags og lettforståelig språk. Mental programmering, selvhypnose, positive affirmasjoner, nervolingvistisk programmering og andre slike fenomener er det skrevet ekstremt masse om av andre forfattere. Som oftest er fokuset idrettsprestasjoner, skoleprestasjoner eller selvutvikling. Denne boken er likevel god på ha et veldig praktisk og enkelt fokus i forhold til helse og hvordan man kan unngå sykdom. Anbefales for alle som opplever at de har litt skrantende helse, småproblemer av forskjellig slags. For tro gjennom en tankes styrke kan faktisk flytte fjell, og forbedre livskvaliteten til et menneske.

i
isolde – 20.11.2007

– Tesen som ligger til grunn for hele boka, er "Det er bare en tanke, og en tanke kan endres." Dersom du bestemmer deg for å endre tankene dine, vil du kunne tenke deg til hva som helst - befriende, ikke sant? Tenker du at du er blakk, så blir du værende blakk. Tenker du at du er overvektig, så blir du værende overvektig. Snu tankemønsteret, og bli den du vil være, sier forfatteren. Det er heller ikke den sykdom du ikke kan bekjempe ved å tenke annerledes. På slutten av boka er det en liste over de mest vanlige sykdommene folk plages med, samt en mulig grunn til hvorfor man får dem. Heldigvis har hun også skrevet ned en mulig løsning på plagene i form av affirmasjoner. Jeg likte boka veldig godt, og i grunnen høres det ganske logisk ut. Ingen grunn til ikke å prøve ut dette neste gang du skulle bli syk!

T
Tone – 06.12.2004

– Denne boken burde befinne seg i ethvert hjem som del av medisinskapet! Filosofien er at bak en hver sykdom og eller lidelse ligger det negative tanker, gjerne ubevisste som påvirker og fremkaller sykdom. Sykdommer er ikke noe man arver, men tankegangen kan overføres og dermed skape frykt og etablere lidelser. Boka bygger på enkle affirmasjoner som er små postive tanker (motgift) du skal gjenta. Det hele virker for enkelt til å begynne med, men ved ettertanke så er det nok flere som finner årsaken til lidelsen å stemme med virkeligheten. Daglig bruk av de affirmasjonene som passer kan også gjøre store endringer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du kan helbrede ditt liv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Leopard

Giuseppe Tomasi Di Lampedusa
Innbundet 
247,-
 
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv