Finn din egen hverdagslykke

"Finn din egen hverdagslykke" har som mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte onde sirkler og bevege deg fremover. I en retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken. Les mer
Vår pris: 217,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 239,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

"Finn din egen hverdagslykke" har som mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte onde sirkler og bevege deg fremover. I en retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken.
Hver og en av oss ønsker å leve så lykkelig og harmonisk som mulig, men leger og fagfolk i helsevesen rapporterer oftere og oftere om depresjoner og slitne mennesker uten at det finnes noen medisinske eller fysiske forklaringer. Mange medisinsk sett friske mennesker går rundt og føler seg ikke bra.

Konklusjonen er ofte at hverdagens krav i seg selv rett og slett er så tyngende at det gir negative kroppslige utslag. Man går i ring, føler at livet ikke har fremdrift eller føler at livet generelt ikke gir så mye av den velkjente hverdagslykken. Man føler seg nedstemt og ulykkelig. Vi ønsker oss rett og slett et liv som gir mer mening! Hva som føles meningsfylt er forskjellig fra menneske til menneske, vi er jo alle ulike. Så hvordan kommer man seg dit når det ikke kun finnes en oppskrift? Hva er hverdagslykke for deg?

Det er jo slik for de aller fleste av oss at vi har ikke lyst eller behov til å bli direktører, verdensmestre på ski, ha «fitnesskropper» eller bli best på verken det ene eller det andre. For folk flest holder det med nettopp det å føle harmoni, og at man lever et godt og meningsfylt liv.
Denne boken har som mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte noen onde sirkler og få deg til å bevege deg fremover eller i en annen retning. En retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken. Du skal rett og slett lære noe om hvordan du kan få hverdagen til å «lade batteriene» dine istedenfor å tappe dem. Boken har som mål å gi deg verktøy til å gjennomføre en slik prosess.

Fakta