Min side Kundeservice Bli medlem

Intuisjon

teft, timing og tilstedeværelse

Teft, timing og tilstedeværelse

Få begrep er så misforstått som intuisjon. Endelig kommer det en bok som virkelig kan forklare begrepet og ikke minst lære deg steg for steg hvordan du kan bruke intuisjonen din helt konkret, og til det du ønsker å oppnå, enten privat eller i jobbsammenheng. Les mer

271,-

298,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Teft, timing og tilstedeværelse

Få begrep er så misforstått som intuisjon. Endelig kommer det en bok som virkelig kan forklare begrepet og ikke minst lære deg steg for steg hvordan du kan bruke intuisjonen din helt konkret, og til det du ønsker å oppnå, enten privat eller i jobbsammenheng.

Intuisjon er rett og slett kunnskap, erfaring, minner og ny informasjon satt i system slik at man får et visst overblikk. Gjennom overblikket kan man ane et mønster eller en helhet som igjen kan predikere neste steg eller vise hvilke veier som kan være riktige for oss, både på kort og lang sikt.

Evnen til å ta gode beslutninger er en av de viktigste suksessfaktorene for å nå mål og sikre seg en god fremtid. Denne boken handler om hvordan du kan bli bedre til å samle inn og bearbeide informasjon, og bli bevisst på når du skal handle. Riktig «timing» er helt avgjørende for å maksimere resultatet. Alle kan lære seg dette uavhengig av hvilket faglig eller personlig ståsted man har, om man er opptatt av vitenskap, næringsliv, filosofi eller spirituelle retninger.

Dette er en nyttig, lærerik og inspirerende bok som går i dybden både faglig og personlig med teori, forskningsresultater, øvelser og historier fra virkeligheten om hvordan ulike mennesker har lært å bruke intuisjonen sin i helt konkrete situasjoner.

Grethe Holtan som er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i inn- og utland som leder både på strategisk og operativt nivå. Hun har jobbet for Shell International, Shell Skandinavia og Norske Shell. I tillegg har har hun bygget opp Invito Inspire AS og Sinius AS. Hun har fordypet seg i intuisjon i en årrekke og har gjennom Intuisjonsskolen trent og hjulpet mange bedrifter og privatpersoner.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
232
ISBN
9788271463090
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Intuisjon
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Intuisjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bliss

Maria Borelius
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv