Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Munken som solgte sin Ferrari

om å virkeliggjøre sine drømmer og realisere sin skjebne

Julian Mantle, middelaldrende stjerneadvokat, stinn av penger, berømt - og dypt ulykkelig, kollapser midt under rettsforhandlingene. Det ville jobbtempoet og et liv uten innhold og lidenskap er nær ved å jage ham i graven. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Julian Mantle, middelaldrende stjerneadvokat, stinn av penger, berømt - og dypt ulykkelig, kollapser midt under rettsforhandlingene. Det ville jobbtempoet og et liv uten innhold og lidenskap er nær ved å jage ham i graven. Men istedenfor å dø setter han kursen mot helt andre horisonter.

Tre år senere får hans nære kollega og partner overraskende besøk av en ungdommelig, flott og vital mann med en tiltalende ro i blikket og et blendende smil i et rynkefritt ansikt ...

"Munken som solgte sin Ferrari" er historien om hvilken storhet som venter den som søker det enkle. Det er fortellingen om den tidligere advokatens fantastiske odyssé som ender i en landsby høyt oppe i Himalaya, hos vise og fredfylte munker som lever etter evigunge prinsipper og tidløse teknikker som ser ut til å frigjøre både sinnet, kroppen og sjelen.

"Hver og en av oss burde kjenne de vises filosofi. Hver og en av oss kan dra nytte av den. Hver og en av oss må få kjennskap til sin perfekte, naturlige tilstand," sier den tidligere Ferrari-eieren idet han begynner å formidle munkenes urgamle kunnskap til sin tidligere kollega, og dermed til oss.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202440923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The monk who sold his Ferrari
Serie
Munken som solgte sin Ferrari
Det hele mennesket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Munken som solgte sin Ferrari:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv