Min side Kundeservice Bli medlem

Munken som solgte sin Ferrari

om å virkeliggjøre sine drømmer og realisere sin skjebne

Julian Mantle, middelaldrende stjerneadvokat, stinn av penger, berømt - og dypt ulykkelig, kollapser midt under rettsforhandlingene. Det ville jobbtempoet og et liv uten innhold og lidenskap er nær ved å jage ham i graven. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Julian Mantle, middelaldrende stjerneadvokat, stinn av penger, berømt - og dypt ulykkelig, kollapser midt under rettsforhandlingene. Det ville jobbtempoet og et liv uten innhold og lidenskap er nær ved å jage ham i graven. Men istedenfor å dø setter han kursen mot helt andre horisonter.

Tre år senere får hans nære kollega og partner overraskende besøk av en ungdommelig, flott og vital mann med en tiltalende ro i blikket og et blendende smil i et rynkefritt ansikt ...

"Munken som solgte sin Ferrari" er historien om hvilken storhet som venter den som søker det enkle. Det er fortellingen om den tidligere advokatens fantastiske odyssé som ender i en landsby høyt oppe i Himalaya, hos vise og fredfylte munker som lever etter evigunge prinsipper og tidløse teknikker som ser ut til å frigjøre både sinnet, kroppen og sjelen.

"Hver og en av oss burde kjenne de vises filosofi. Hver og en av oss kan dra nytte av den. Hver og en av oss må få kjennskap til sin perfekte, naturlige tilstand," sier den tidligere Ferrari-eieren idet han begynner å formidle munkenes urgamle kunnskap til sin tidligere kollega, og dermed til oss.

Medlemsvurdering:
Denne boken er en gavepakke til deg selv, den er spennende på en måte som gir deg lyst og insprasjon til endring. Det er en visdom som er fortalt igjennom en historie, en hver person selv kan ta i bruk. Boken forteller om livet til stjerne advokaten Mantle og hans reise til Himalaya på søken etter munkenes visdom. Etter å ha endret sitt eget liv gir han visdommen videre til en god venn og til oss lesere. Den lettlest, vakker og spennende. Jeg har lest den flere ganger og bruker den som et verktøy til positiv endring i livet mitt. Anbefales på det sterkeste.

Maria aka NinuZ

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
229
ISBN
9788202427771
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The monk who sold his Ferrari
Format
19 x 12 cm
Serie
Munken som solgte sin Ferrari
Det hele mennesket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

S
Simon Tarsem Iqbal – 17.09.2017

– Munken som solgte sin Ferrari

E
Es – 26.01.2016

– Munken som solgte sin Ferrari

M
Maria aka NinuZ – 06.02.2006

– Denne boken er en gavepakke til deg selv, den er spennende på en måte som gir deg lyst og insprasjon til endring. Det er en visdom som er fortalt igjennom en historie, en hver person selv kan ta i bruk. Boken forteller om livet til stjerne advokaten Mantle og hans reise til Himalaya på søken etter munkenes visdom. Etter å ha endret sitt eget liv gir han visdommen videre til en god venn og til oss lesere. Den lettlest, vakker og spennende. Jeg har lest den flere ganger og bruker den som et verktøy til positiv endring i livet mitt. Anbefales på det sterkeste.

i
isolde – 05.01.2006

– Dette er en vakker bok som på en enkel måte forteller om enkle, men likevel kompliserte ting. Den gir gode råd for hvordan man kan finne en åndelig mening med tilværelsen, og hva dette kan gjøre for din helse, ditt arbeid, ditt forhold til dine medmennesker - i det hele tatt: ditt liv. Boka inneholder mange små historier i selve historien som nærmest fungerer som små fabler og huskeregler, samtidig som den er full av visdomsord og gode leveregler. Mye vet vi sikkert fra før, men vi får en større forståelse av viktigheten i disse. Slik kan boken føre oss til en slags oppvåkning angående hvordan vi lever våre liv, og om vi vil gjøre noe for å endre på det.
Siden den er lettlest, går det fint an å lese hele på en gang, men å lese den stykkevis gir kanskje mer tid til å virkelig reflektere over innholdet.

L
Luci – 08.08.2005

– Denne boka synes jeg var svært inspirerende. Jeg har lest flere bøker som omhandler samme tema fra før, men denne legger fram visdommen på en underholdende, men likevel kunnskapsfremmende måte. Boka handler om advokaten Julian som får en brå forandring i livet sitt og legger ut på en reise for å få et bedre liv. Og på denne reisen treffer han noen munker som gladelig deler sin visdom med ham.Boka lar oss følge med han på reisen og igjennom opplæringen. Den skildrer stedene han er på og opplevelsene hans på en så fengslende måte at jeg synes boka er like vanskelig å legge fra seg som en nervepirende krim bok. En bok som definitivt er vert å lese, uansett hva man tror eller ikke tror på.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Munken som solgte sin Ferrari:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
349,- 399,-
 

Ona fyr

Ingebrigt Steen Jensen
Innbundet 
362,- 398,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv