Å leve i pakt med moder jord

integral terapi

Jaget etter materielle goder bare vokser. Vi møtes av stadig nye forventninger og krav. Og for å klare å følge med i informasjonsflommen, samtidig som vi må holde oss tilgjengelige på sosiale medier og i andre sosiale nettverk, sliter mange med å få satt av tid til selvkontakt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jaget etter materielle goder bare vokser. Vi møtes av stadig nye forventninger og krav. Og for å klare å følge med i informasjonsflommen, samtidig som vi må holde oss tilgjengelige på sosiale medier og i andre sosiale nettverk, sliter mange med å få satt av tid til selvkontakt. Det blir en utfordring å få prioritert selvrefleksjon, konsentrasjon og meditasjon.

Gjennom integral terapi og selvutvikling kan vi arbeide med vårt indre rom og komme i kontakt med dypere lag i oss selv. Her ligger et stort potensial for gradvis å fri oss fra et fragmentert liv i rotløshet, ensomhet, frykt for å leve - i det hele tatt de sentrale fysiske og psykiske forstyrrelsene i livene våre.

Boken er forankret i et verdisyn hvor mennesket har sin bestemte plass i naturens orden, slik planter og dyr naturlig har det. Fordi mennesket har et potensial til å utvikle seg langt - ikke bare i positiv, men også i negativ retning - står vi i fare for å fjerne oss fra vår harmoniske rytme, vekst og utvikling. Bryter vi naturens prinsipper i vår livsførsel, risikerer vi å utvikle fysisk og psykisk disharmoni. Det som kan skape fred i oss, mellom oss og i forhold til elementer i naturen og i storsamfunnet, er tuftet på en helhetlig forståelse av hva det vil si å være et menneske - og en helhetlig praktisering i samspill med omgivelsene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
235
ISBN
9788202676209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Å leve i pakt med moder jord
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å leve i pakt med moder jord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Irène

Pierre Lemaitre
Paperback 
139,- 199,-
 

Alex

Pierre Lemaitre
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv