Min side Kundeservice Bli medlem

Å leve i pakt med moder jord

integral terapi

Mennesket er en del av naturen. Vi er helt avhengig av den. Fjerner vi oss for mye fra dens vilkår og premisser, skaper vi en ubalanse - i naturen, i samfunnet og ikke minst i oss enkeltindivider. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Mennesket er en del av naturen. Vi er helt avhengig av den. Fjerner vi oss for mye fra dens vilkår og premisser, skaper vi en ubalanse - i naturen, i samfunnet og ikke minst i oss enkeltindivider.

Hvordan kan vi fungere på en helhetlig måte - både fysisk, psykisk og spirituelt - i relasjon til våre nære omgivelser og til storsamfunnet?
Å leve i pakt med Moder Jord har som mål å være et supplement - og en motvekt - til kunnskapsutviklingen i vårt spesialiserte samfunn. Jo mer fragmentert samfunnet blir, desto større behov er det for at flere blir opptatt av helhetstenkning og forståelse. En helhetlig kunnskapsutvikling er mangelvare i det moderne samfunn påstår forfatterne. Integral terapi tilbyr her et viktig bidrag - ved å se på helheten i menneskets fysiske, psykiske, miljømessige og spirituelle utviklingsprosess.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202702984
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Å leve i pakt med moder jord

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å leve i pakt med moder jord:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv