Min side Kundeservice Bli medlem

Å sørge

en bok om tap, sorg, kraft og håp

«Sorg er så mangt, denne bokas beskrivelser er gode - anbefales!»

Tove Gundersen, Rådet for psykisk helse

Å oppleve sorg er en smertefull, men naturlig del av det å være menneske. Ingen sorg er lik, men vi har mye til felles når vi sørger. Det å lytte til hverandres livsfortellinger om sorg og tap kan lindre og gi håp om at livet skal bli godt å leve igjen. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Å oppleve sorg er en smertefull, men naturlig del av det å være menneske. Ingen sorg er lik, men vi har mye til felles når vi sørger. Det å lytte til hverandres livsfortellinger om sorg og tap kan lindre og gi håp om at livet skal bli godt å leve igjen.

Hva er sorg og hva gjør sorg med oss? Hva kan vi gjøre for å hjelpe oss selv og andre til å leve gode liv på tross av overveldende tap? Kristiane M. Hansson belyser sorg gjennom ulike temaer. Hun møter sørgende, hjelpere og fagpersoner og forteller nært og personlig om å leve med tap og hvordan man kan finne håp for veien videre.

Med seg har hun noen av landets fremste eksperter på området som deler raust av sin fagkunnskap og personlige erfaringer: psykiater og professor Finn Skårderud, psykolog og professor Atle Dyregrov, pedagogisk-psykologisk rådgiver Eline Grelland Røkholt, leder i Oslo LEVE Monica Smith, psykolog Cecilie Benneche, sorgterapeut Trine Giving Kalstad og allmennlege og professor Edvin Schei. Med denne boken blir det lettere å hjelpe seg selv og andre som opplever sorg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
277
ISBN
9788202533281
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Å sørge
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Sorg er så mangt, denne bokas beskrivelser er gode - anbefales!»

Tove Gundersen, Rådet for psykisk helse

«Dette er en bok vi i LUB varmt kan anbefale til alle som ønsker å lære mer om egen eller andres sorg, hvordan de kan møte seg selv og andre, og hvordan finne fram til et helt og godt liv der det er plass til både det vonde og det gode. For det å sørge handler nettopp om tap og sorg, kraft og håp.»

Line Schrader, LUBs nettside (Landsforeningen uventet barnedød)

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å sørge:

Trøst

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
336,- 369,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hageboka

André Strömqvist
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv