Min side Kundeservice Bli medlem

Alene naken

hvorfor er vi redd for å være oss selv?

«Ærlige, åpenhjertige og velskrevne beretninger om noen av de problemer og mennesker som en psykiater kan møte i sin hverdag.»

Per Egil Hegge, Aftenposten

Alene naken er en enestående varm, raus og innsiktsfull bok om hva som i virkeligheten styrer din og min atferd. Tormod Huseby er psykiater og dypt engasjert i sine pasienter og medmennesker. I boka viser han hvordan livet vårt blir når vi ikke er oss selv. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Alene naken er en enestående varm, raus og innsiktsfull bok om hva som i virkeligheten styrer din og min atferd. Tormod Huseby er psykiater og dypt engasjert i sine pasienter og medmennesker. I boka viser han hvordan livet vårt blir når vi ikke er oss selv. Hvorfor blir vi ikke den vi var ment å være, og hvorfor fortsetter vi som voksne å skjule hvem vi er?

Forfatteren viser også hvordan det kan gå med oss når andre ikke har fått være seg selv - barn, ektefeller, kolleger eller venner. Det kan føre til svekket selvfølelse hos oss som er prisgitt dem. Vi kan oppleve energityveri, konfliktfylte arbeidsforhold og grunne vennskap. Til og med vold og terrorisme.

Gjennom en mengde historier fra sine mange menneskemøter - og fra sitt eget liv - innbyr han til refleksjoner over hvorfor vi er som vi er, hvorfor vi tar de valgene vi gjør, og hvordan vi kan velge annerledes for å få et liv der vi tør å være oss selv fullt og helt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202476762
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Alene naken

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ærlige, åpenhjertige og velskrevne beretninger om noen av de problemer og mennesker som en psykiater kan møte i sin hverdag.»

Per Egil Hegge, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alene naken:

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv