Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Alene naken

hvorfor er vi redd for å være oss selv?

«Ærlige, åpenhjertige og velskrevne beretninger om noen av de problemer og mennesker som en psykiater kan møte i sin hverdag.»

Per Egil Hegge, Aftenposten

Hva er det som styrer våre handlinger? spør psykiater Tormod Huseby. Svaret er vår sterke frykt for å bli avvist av og utstøtt fra fellesskapet, mener han. For å unngå ensomheten griper vi til strategier som kan være uheldige for oss, men som der og da fremstår som det beste valget for at vi skal føle oss verdifulle. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva er det som styrer våre handlinger? spør psykiater Tormod Huseby. Svaret er vår sterke frykt for å bli avvist av og utstøtt fra fellesskapet, mener han. For å unngå ensomheten griper vi til strategier som kan være uheldige for oss, men som der og da fremstår som det beste valget for at vi skal føle oss verdifulle. For skammen over å bli avvist kan være ødeleggende. Huseby deler i denne varme, rause og innsiktsfulle boken dyptgripende episoder fra sitt eget liv og en rekke historier om menneskers skam, sårbarhet og livssmerte. Han viser hvordan de greier å finne mot, trygghet og selvaksept og får et bedre liv. Han byr på refleksjoner over hvorfor vi er som vi er, hva som styrer valgene våre, og hvordan vi kan velge annerledes for å få et liv der vi tør å være oss selv fullt og helt. Husebys dype engasjement for og overbærenhet med sine medmennesker gjennomsyrer livsfortellingene han deler med oss, og gir håp for mennesker som strever - mennesker som deg og meg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202581572
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Alene naken

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ærlige, åpenhjertige og velskrevne beretninger om noen av de problemer og mennesker som en psykiater kan møte i sin hverdag.»

Per Egil Hegge, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alene naken:

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv