Min side Kundeservice Bli medlem

Det er ikke mer synd på deg enn andre!

en bok om ansvar og frigjøring

Det er ikke mer synd på deg enn andre ble første gang utgitt i 2011, og har siden kommet i seks opplag. Denne utgaven er lett revidert med ny forside.

Gjennomgangsfiguren i boken er en 30 år gammel kvinne som etter en vanskelig oppvekst fikk store psykiske problemer og gikk inn i en offerrolle i livet sitt. Les mer

249,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det er ikke mer synd på deg enn andre ble første gang utgitt i 2011, og har siden kommet i seks opplag. Denne utgaven er lett revidert med ny forside.

Gjennomgangsfiguren i boken er en 30 år gammel kvinne som etter en vanskelig oppvekst fikk store psykiske problemer og gikk inn i en offerrolle i livet sitt. Et offer forklarer sine problemer med ting som har skjedd i fortiden; man føler seg låst, og det er ingenting man kan gjøre med det. Andre må ta ansvaret. Da forfatteren i samtale med pasienten sa til henne: "Det er ikke er mer synd på deg enn andre", følte hun seg utrolig krenket. Til tross for dette tok hun etter en tid et gjennomgripende oppgjør med sine egne holdninger og sin atferd, blant annet offerrollen.

Hovedproblemet i livet vårt er ikke det som skjer, men hvordan vi velger å forholde oss til det. Pasienten endret holdning til bekymring, verdens urettferdighet og livets usikkerhet, døden og fremtiden; og ikke minst tok hun ansvar for sine egne valg. Dette førte til en helt ny frihet i livet hennes, men også et nytt ansvar. Boken inneholder pasientens egen beretning, som kommenteres av forfatteren i kapitler om blant annet "Empati og konfrontering", "Skyld og skam", "Selvbilde, selvfølelse og selvtillit", "Oppmerksomt nærvær", "Personlighet og personlighetsforstyrrelser" og problemer knyttet til diagnostikk innen psykiatrien og terapeutrollen. Boken illustrerer at uansett bakgrunn og livssituasjon kan vi alle velge å se håpefullt på fremtiden.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
153
ISBN
9788282161572
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 16 cm
Nr
8096279
Serie
Selvhjelpstrilogien

Medlemmers vurdering

S
Sophie Bjerke – 15.10.2016

– Det er ikke mer synd på deg enn andre

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er ikke mer synd på deg enn andre!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Veien

Cormac McCarthy
Paperback 
229,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Kolibri

Cecilia Samartin
Innbundet 
154,- 169,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv