Min side Kundeservice Bli medlem

Evighetens perspektiv

Velkommen inn i dette vakre skjæringspunktet mellom forskning, filosofi, psykologi og spiritualitet! Denne boka er ment som en inspirasjon når du nå begir deg inn i neste fase i livet ditt. Den tar deg med på en reise inn i landskap og ut i farvann du kanskje aldri har tenkt nærmere over. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Velkommen inn i dette vakre skjæringspunktet mellom forskning, filosofi, psykologi og spiritualitet! Denne boka er ment som en inspirasjon når du nå begir deg inn i neste fase i livet ditt. Den tar deg med på en reise inn i landskap og ut i farvann du kanskje aldri har tenkt nærmere over.
Når du leser den, kommer tankene dine til å snu seg, og kanskje ditt nåværende verdensbilde blir utfordret. Ved å ta ansvar for ditt eget liv og akseptere at du skaper din egen virkelighet, er verden ikke lenger så ukontrollerbar som du kanskje alltid har trodd.

Og det beste: Når du gjennom boka oppdager hvilke tanker og hendelser som holder deg tilbake fra å gjøre det du egentlig alltid har drømt om, og når du tør å utfolde deg i en verden som prøver å definere rammer rundt deg, er du virkelig fri.

Mot slutten av boka får du også mulighet til å bli med videre sammen med mennesker som trekker i samme retning, og til å motta personlig veiledning, helt tilpasset situasjonen din i dag og det livet du ønsker å leve. Alt kan løses!

MONICA SPORD SIGNYSDÓTTIR
har en mastergrad i psykologi, retning kognitiv nevrovitenskap, fra Universitetet i Oslo, er utdannet cand.philol. fra Universität Hildesheim i Tyskland og har over 20 års erfaring som selvstendig nærings. drivende. Hun har flere kurs innen mental og fysisk helse, medisinsk grunnstudium og markedsførings. kurs og jobber holistisk med sine klienter gjennom målrettet fysisk bevegelse, pustens kraft, mindful.ness, fokus på raw food plantebasert kosthold og med en tilnærming til livet basert på Østens tradi.sjoner gjennom mange tusen år. Spesielt opptatt er hun av at vi skal forstå tankene som vårt viktigste verktøy, gjenvinne vårt fokus for å komme inn i det livet vi drømmer om å leve og gjenoppdage oss selv
som de ufattelige miraklene vi er.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
198
ISBN
9788230024317
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Evighetens perspektiv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bliss

Maria Borelius
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv