Meny

Happy happy

fem steg for å komme overens med hvem som helst

; Øyvind Lysebo Ekelund (Oversetter)

«Professor Lars-Johan Åge har trent gisselforhandlere for FBI og beskriver i denne underholdende og forskningsbaserte boken alt det viktigste du trenger å vite for å gjennomføre en vellykket forhandling. Egentlig er boken en oppskrift på å bli så sympatisk du kan! Det viktige i enhver forhandling er nemlig å skape en god stemning.»

, Aftenposten
Kan det å få den Fortnite-frelste guttungen til å skru av Playstation sammenliknes med å forhandle med gisseltakere? Absolutt, sier forhandlingsekspert Lars-Johan Åge. Prinsippene for å lykkes er de samme. Les mer
Vår pris
99,-
Spar
200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 99,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Kan det å få den Fortnite-frelste guttungen til å skru av Playstation sammenliknes med å forhandle med gisseltakere? Absolutt, sier forhandlingsekspert Lars-Johan Åge. Prinsippene for å lykkes er de samme. I Happy happy presenterer han en femstegsmodell som på en effektiv måte gir deg gjennomslag for ønskene dine både på jobben og privat. Og det handler ikke om manipulasjon eller hersketeknikker. Målet er at begge parter skal bli fornøyde. Og der den gammeldagse vinn-vinn-innstillingen har som mål å maksimere gevinsten i ett enkelt tilfelle, er happy-happy opptatt av framtiden og å beholde de gode relasjonene du har til menneskene rundt deg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Spartacus
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 219
ISBN: 9788243012981
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Happy happy
Format: 22 x 14 cm
Nr: 8195382
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger