Min side Kundeservice Bli medlem

Helt sjef

om kvinner og ledelse og veien til toppen

«Kloke råd og velrettede spark. Terningkast 5. Dagbladet»

Er kvinnene klare?

Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Er kvinnene klare?

Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Vi må alle jobbe med å endre systemet, men er kvinnene klare når systemet er fikset?

I denne boka peker forfatterne på en rekke områder der kvinnene selv må ta tak: Kvinner har dårligere selvtillit enn menn, kvinner er ikke flinke til å skryte, kvinner bruker ikke nettverket sitt like effektivt som menn, kvinner er dårligere likt, kvinner vegrer seg for makt og kvinner velger ofte bort karrieren når de blir mødre.

Signy Fardal og Line Uppard har begge lang erfaring med kommunikasjon og ledelse. Her byr de på interessant forskning, egne opplevelser og sine beste tips til hvordan du kan klatre og best utnytte din posisjon når du når toppen. I tillegg har de intervjuet en rekke kvinner i ledende stillinger, blant andre statsminister Erna Solberg.

Detaljer

Forlag
Pitch forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
203
ISBN
9788293551607
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Helt sjef
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kloke råd og velrettede spark. Terningkast 5. Dagbladet»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helt sjef:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus

Frode Øverli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Havet

Peter Frances
Innbundet 
545,- 599,-
 

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Hjem

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv