Min side Kundeservice Bli medlem

Hva hvis det er mulig, da?

finn ditt indre gull : bygg mental styrke : utforsk det ukjente

Kjenner du på usikkerhet og tvil, drømmer som er blitt forsømt, en lengsel etter noe vagt der fremme, og en stemme der inne som svakt hvisker: «Hva hvis det er mulig, da?»

I boka Hva hvis det er mulig, da? får du bli med Anja Hammerseng-Edin, tidligere landslagsspiller i håndball, i dag mental trener og inspirator, på en stegvis utviklingsreise, hvor du får effektive teknikker og inspirasjon til å finne ditt gull og fulle potensial. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kjenner du på usikkerhet og tvil, drømmer som er blitt forsømt, en lengsel etter noe vagt der fremme, og en stemme der inne som svakt hvisker: «Hva hvis det er mulig, da?»

I boka Hva hvis det er mulig, da? får du bli med Anja Hammerseng-Edin, tidligere landslagsspiller i håndball, i dag mental trener og inspirator, på en stegvis utviklingsreise, hvor du får effektive teknikker og inspirasjon til å finne ditt gull og fulle potensial. Gevinsten er at du kan styrke selvfølelsen, gjøre smartere valg og bygge modigmuskelen. Ved å gjøre meningsfulle endringer i livet ditt, kan du dessuten oppleve mer glede, tilstedeværelse og mental styrke.

Inspirert av endrings- og utviklingsprosesser, og blant annet Joseph Campbells beskrivelse av en heltereise, og Walt Disneys bruk av den i filmer, har Anja Hammerseng-Edin skapt sine syv steg, for at du kan lykkes med meningsfulle endringer i ditt liv. Inspiratoren gir deg grepene som skal til for å stå stødigere i valg og livsendringer, og du får forståelse for hva hendelser i livet ditt kan bety når en ser det i en større sammenheng. For det er mye som er mulig, hvis du våger å kjenne på stemmen der inne, og gjør justeringer uten å la frykten styre.

For hvem vil vel ikke leve i tråd med det som er viktig for en? Hvem ønsker ikke å ha en verktøykasse klar med mentale teknikker, som kan hjelpe med å gjøre deg mentalt sterk, slik at du står rakrygget selv om det blåser friskt. Du får også innsikt i hvordan du kan kartlegge lidenskapene dine, så du kan leve mer i tråd med dem, og du lærer å avdekke tankemønstre som holder deg tilbake.

Gjennom inspirerende historier, kombinert med forskning og teknikker forklart av spennende fagfolk, får du bli med Anja Hammerseng-Edin på en morsom, lærerik og underholdende livs- og endringsreise. Etter hvert kapittel får du nyttige refleksjonsspørsmål og oppgaver som kan være til hjelp i ditt liv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202825881
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Hva hvis det er mulig, da?

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva hvis det er mulig, da?:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv