Min side Kundeservice Bli medlem

Hva hvis det er mulig, da?

finn ditt indre gull ? : bygg mental styrke ? : utforsk det ukjente

Hei, jeg heter Anja Hammerseng-Edin. Jeg har skrevet og lest en bok til deg som har lyst til å utforske potensialet ditt, og som er klar for å lytte til den indre stemmen som hvisker: «Hva hvis det er mulig, da?»

Da jeg la opp som håndballspiller, møtte jeg en eldre mann som sa: « Nå kommer du til å få kjenne på det ekte livet. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hei, jeg heter Anja Hammerseng-Edin. Jeg har skrevet og lest en bok til deg som har lyst til å utforske potensialet ditt, og som er klar for å lytte til den indre stemmen som hvisker: «Hva hvis det er mulig, da?»

Da jeg la opp som håndballspiller, møtte jeg en eldre mann som sa: «Nå kommer du til å få kjenne på det ekte livet. Du har lekt i jobben din og hatt det gøy, men jobb skal ikke være morsomt.» Det gjorde meg nysgjerrig, for er det slik vi ønsker å ha det, både i arbeidslivet og ellers? Et liv på autopilot, som ikke skal være gøy? Altfor mange lar seg styre av normer og forventinger – skapt av andre. Sakte, men sikkert kan gnisten svinne hen. Det vil jeg gjøre noe med. Bak realisering av drømmer finnes det minst to kraftfulle prosesser; en indre prosess hvor du blir konfrontert med frykt og overbevisninger som står i veien for deg, og en ytre, som handler om å eie drømmen og utvikle ferdigheter og kunnskap som hjelper deg med å gjennomføre. Her blir du kjent med begge. Jeg vil at du skal høre på denne lydboka som en ærlig reise, skrevet og lest av en som vil deg vel. Jeg er ikke perfekt, det avslører jeg underveis, men jeg er nysgjerrig. På laget har jeg fått med meg spennende eksperter, som forklarer enkelt. Du blir kjent med syv avgjørende steg for utvikling, og jeg tror du vil kjenne deg igjen. For hele livet har du tatt heltereiser. Er du klar for å bli bedre kjent med deg selv?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202844899
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Hva hvis det er mulig, da? Finn ditt indre gull ? Bygg mental styrke ? Utforsk det ukjente

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva hvis det er mulig, da?:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv