Min side Kundeservice Bli medlem

Ikigai

meningen med livet

Kunsten å glede seg mer over livet! Hva er det som får deg til å ville stå opp om morgenen? Er du på rett sted i livet, eller føler du at noe mangler? Ved hjelp av den urgamle japanske filosofien ikigai kan du finne meningen med livet ditt. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kunsten å glede seg mer over livet! Hva er det som får deg til å ville stå opp om morgenen? Er du på rett sted i livet, eller føler du at noe mangler? Ved hjelp av den urgamle japanske filosofien ikigai kan du finne meningen med livet ditt. Når du lever i samsvar med din ikigai, vil du lettere komme deg gjennom vanskeligheter, kjenne større livsglede og mer tilfredshet.

Denne vakkert illustrerte boken er den perfekte gaven til alle som er nysgjerrige på japansk livsfilosofi. Her får leseren konkrete råd, inspirert av japansk kultur og Østens visdom, om hvordan man blir lykkeligere og mer fornøyd med livet.

Boken tar også opp andre begreper som er grunnleggende i den japanske levemåten, blant annet wabi sabi («skjønnheten i det ufullkomne») og shinrin-yoku («skogbading»).

Medlemsvurdering:
Nøkkelen til et godt liv ligger i innstillingen til livet … Denne boken minnet meg på det. Kjøpte én til meg selg og én som jeg skal gi til venninnen min. Superfin bok med fotografier, sitater og korte tekster.

Guri Larsen

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788293493303
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Ikigai
Format
17 x 15 cm
Serie
Japansk livsfilosofi

Medlemmers vurdering

G
Guri Larsen – 11.07.2019

– Nøkkelen til et godt liv ligger i innstillingen til livet … Denne boken minnet meg på det. Kjøpte én til meg selg og én som jeg skal gi til venninnen min. Superfin bok med fotografier, sitater og korte tekster.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ikigai:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

Audun Myskja
Paperback 
229,-

Gift

Edith Eger
Innbundet 
247,-
 

Ikigai

Héctor García
Innbundet 
218,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv