Min side Kundeservice Bli medlem

Ikke se deg tilbake

løft hodet og gå videre med fornyet pågangsmot

Å fortsette framover er ikke en engangs-bestemmelse. Det er en måte å leve på.

Vi har lett for å klamre oss til fortiden eller å ønske at tiden kunne stå stille, særlig når det skjer store forandringer i livet. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Å fortsette framover er ikke en engangs-bestemmelse. Det er en måte å leve på.

Vi har lett for å klamre oss til fortiden eller å ønske at tiden kunne stå stille, særlig når det skjer store forandringer i livet. Vi kan bli hengende fast i det som var et minne, et forhold eller en vane. Men livet må gå videre. Å stanse opp og se bakover gir oss ikke fortiden tilbake. I Lukas 17,32 sier Jesus: «Husk Lots hustru!» Hun så seg tilbake da hun flyktet fra Sodoma, selv om en engel hadde advart henne mot det. Dermed ble hun til en saltstøtte. Vi har også lett for å stivne dersom vi blir opphengt i fortiden. I denne boken vil den kjente forfatteren, bibel. læreren, pastoren og menneskerettsforkjemper Christine Caine motivere deg til å ha blikket rettet mot Jesus og å stole på de planene han har for deg. Bibelen er full av gode løfter for framtiden.

Anbefalinger:
«En stor takk til Christine Caine som har gitt oss denne boka. Den er full av visdom og praktiske råd. Denne boka vil vekke deg og inspirere deg til å ta neste skritt i tro på at Gud vil lede deg inn i det han har lagt ferdig for deg og kaller deg til.»
Craig Groeschel, grunnlegger av Life Church og kåret av York Times til fjorårets bestselgerforfatter


«Når du møter Chris - og du vil møte hen.ne her i denne boka - vil du bli kjent med en kvinne som kunne ha blitt sittende fast i vonde minner, skuffelser og oppgitthet. Men istedenfor å se seg tilbake, rettet hun blikket på Jesus. Jesus er der også når du sitter fast, han slipper deg ikke. Få med deg denne boka. Del den. La den gi deg liv.»
Dr.Derwin L Gray, grunnlegger og leder av Transformation Church og forfatter av boka «The Good Life»


«Når undersøkelser viser at vi bruker minst 30 % av vår mentale kapasitet til å tenke på fortiden, ikke minst alt vi angrer på, da skjønner vi hvor viktig denne boka er. Christine Caine gir oss i hendene en hånd. bok full av ressurser som hjelper oss å se framover og gå inn i det Gud kaller oss alle til: å bli himmelrikets ambassadører.»
Nona Jones, teknisk ekspert, predikant, og forfatter av «Killing Comparison»

Christine Caine er en australsk født, greskættet Jesus.elsker, aktivist, forfatter og forkynner. Hun brenner for rettferdighet, og sammen med mannen sin har hun stiftet The A21 Campaign, en organisasjon som be. kjemper menneskehandel. I 2015 stiftet de også Propel Women som jobber for å løfte opp kvinners kall, utruste dem til å lede og lykkes, og til å finne sin gudgitte hensikt.
Christine elsker ord, og med kruttsterk cappuccino som drivstoff snakker hun fort, prater mye og skriver i vei på bøker. Hun bor i Los Angeles, med mann og to døtre.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
157
ISBN
9788283651713
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Don't look back
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ikke se deg tilbake:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv