Min side Kundeservice Bli medlem

Irritabel tarm

mentale verktøy og strategier som reduserer symptomer og øker livskvaliteten

Det er vitenskapelig dokumentert at pasienter med IBS (irritabel tarmsyndrom) kan få et bedre liv med enkle mentale verktøy. Denne boka gir deg verktøy og strategier som kan redusere symptomer og øke livskvaliteten. Les mer

169,-

319,- Spar: 150,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - e-bøker fra 49,- Velg flere her

Det er vitenskapelig dokumentert at pasienter med IBS (irritabel tarmsyndrom) kan få et bedre liv med enkle mentale verktøy. Denne boka gir deg verktøy og strategier som kan redusere symptomer og øke livskvaliteten.
Irritabel tarmsyndrom gir både kroppslige og mentale plager. Plagene kan gi store hemninger i hverdagen: som frykt for uhell, grubling på hva du spise for ikke å få så vondt, ensomhet fordi du ikke tør date, eller som skamfølelse fordi du ble lenge på toalettet. Det skal mye styrke og utholdenhet til for å håndtere plagene og for å leve et godt liv. Heldigvis finnes det tiltak du selv kan gjennomføre og som kan bidra til å redusere symptomene. Ved å ta i bruk mentale verktøy og strategier vil du få hjelp til å endre vaner, bli kvitt kvernetanker, og lære teknikker for smertelindring.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203397943
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Irritabel tarm

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Irritabel tarm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv