Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve

"Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve"

Tittelen på boken representerer et uløselig filosofisk dilemma. For hvordan kan hun ønske å gjøre slutt på alt, hun som har to skjønne barn, spennende karriere og en mann som elsker henne - alt som gjør livet verdt å leve? Ann Heberlein skriver sterkt og personlig om sine mørke stunder, men løfter likevel blikket og tar leseren med på sine filosofiske refleksjoner rundt livet, døden og retten til å velge mellom dem. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

"Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve"

Tittelen på boken representerer et uløselig filosofisk dilemma. For hvordan kan hun ønske å gjøre slutt på alt, hun som har to skjønne barn, spennende karriere og en mann som elsker henne - alt som gjør livet verdt å leve? Ann Heberlein skriver sterkt og personlig om sine mørke stunder, men løfter likevel blikket og tar leseren med på sine filosofiske refleksjoner rundt livet, døden og retten til å velge mellom dem.

"Dette er en modig og leseverdig bok [...] Den gir et sjeldent innblikk i den vanskelige dimensjonen hvor tankene på ikke å leve, enten de er i form av valgt død eller på annen måte å sette livskraften i nullstilling kverner."

Tidsskrift for Den norske legeforening, L.D. Selnes

Ann Heberlein (født 1970) har doktorgrad i teologi med etikk som hovedfelt og er en aktiv foreleser og debattant i Sverige. Siden tjueårsalderen har hun hatt diagnosen bipolar type 2 (manisk depressiv). Hun skriver blant annet i Sydsvenskan og Dagens Nyheter, og hun hadde sitt gjennombrudd som forfatter med denne boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
178
ISBN
9788202440800
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva
Format
19 x 12 cm
Serie
Tett på livet

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv