Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Kakofonen

pålogget, men frakoblet

Livet er kort. Samtidig legger vi igjen ca 5,4 timer på mobiltelefonene daglig. 2617 berøringer hver dag. Og dette i en tid hvor tidsklemma er en akseptert del av tilværelsen, og stadig flere sliter med å få sove. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Livet er kort. Samtidig legger vi igjen ca 5,4 timer på mobiltelefonene daglig. 2617 berøringer hver dag. Og dette i en tid hvor tidsklemma er en akseptert del av tilværelsen, og stadig flere sliter med å få sove. Smarttelefonen og sosiale medier er samtidig vårt vindu til alt vi ikke får til. Alt vi kunne fått til, alt vi mangler.

I denne boka beskriver forfatteren hvordan vi har innrettet våre liv slik at stadig mer tid brukes på skjerm. Vi får følgelig mindre tid til alt annet som egentlig er viktig for oss mennesker: fellesskap, natur, bearbeiding av egne tanker.

Å være oppmerksomt til stede for våre nære, rette oss mot dem, det er idealet. Men vi fristes heller av ubegrensetheten vi opplever på nett og sosiale medier. Det appellerer til valgfriheten vi liker så godt. Vi kan få med oss alt. Mange ønsker at døgnet hadde flere timer, uten tanke for at det kan gå i oppfyllelse. Gjør noe med smarttelefonen. Gjør den dum, fjern nettleser, installer grått filter, behandle den som en fasttelefon, legg inn et tak for skjermtid, hva som helst, og voilà, døgnet har flere timer. Kanskje du til og med får sove igjen om kvelden.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
183
ISBN
9788282656269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kakofonen
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kakofonen:

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv