Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Kamerakuren

slik du takler øyeblikket, takler du alt

«Du trenger ikke være mentalt syk for å ha glede av denne boka. Vi vil alle ha godt av å bli bedre på enkelte områder, og Dr. Torkil Færø mener det kan hjelpe med noen fotograferingsøvelser.» (...)»

Erik Faarlund, Foto.no

- Hva kan vi lære av å fotografere?

- Kan mestringsteknikker brukes til å ta gode bilder og overføres til livet generelt, og som resultat føre til bedre livskvalitet? Denne boken er full av øvelser som hele tiden vever mellom utviklingen av faglig nivå som fotograf og utviklingen av deg selv som menneske. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

- Hva kan vi lære av å fotografere?

- Kan mestringsteknikker brukes til å ta gode bilder og overføres til livet generelt, og som resultat føre til bedre livskvalitet? Denne boken er full av øvelser som hele tiden vever mellom utviklingen av faglig nivå som fotograf og utviklingen av deg selv som menneske. Denne veven er betydningsfull. Den handler om reisen inn i deg selv. Gjennom fotografering kan vi trene på å håndtere livet, øyeblikk for øyeblikk. Vi kan lære å gripe de gode og takle de dårlige. Ved å bruke kamera som instrument oppnår vi også bedre bilder på veien. Forfatteren erobrer våre sinn, utfordrer våre fordommer og tvinger oss til konfrontasjon med vår vanetenkning. Han gjør det også på en vennlig, men bestemt måte.

Det som har manglet i dette feltet, har vært den mer objektive vitenskapelige siden av det kreative uttrykket. Det er derfor en begivenhet når Torkil Færø kommer med Kamerakuren. Med kombinasjonen av en lang karriere som lege med tusenvis av pasienter med en voksende virksomhet som fotograf, har han mulighet til å sette sammen viten på en ny måte. Og det gjør han til fulle i denne banebrytende boken. - Audun Myskja, lege

Jeg har holdt over 300 workshops, i nærmere 20 land. Dette bør jeg kunne! Likevel lærer jeg masse når jeg fordyper meg i boken. Den er skrevet av en mann som møter livet fryktløst og med total åpenhet. - Morten Krogvold, fotograf

«Du har makt over sinnet ditt og ikke ytre hendelser. Innse dette og du vil finne styrke.» Marcus Aurelius.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
309
ISBN
9788202819286
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kamerakuren
Format
23 x 18 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Du trenger ikke være mentalt syk for å ha glede av denne boka. Vi vil alle ha godt av å bli bedre på enkelte områder, og Dr. Torkil Færø mener det kan hjelpe med noen fotograferingsøvelser.» (...)»

Erik Faarlund, Foto.no

«Det som har manglet i dette feltet, har vært den mer objektive vitenskapelige siden av det kreative uttrykket. Det er derfor en begivenhet når Torkil Færø kommer med Kamerakuren. Med kombinasjonen av en lang karriere som lege med tusenvis av pasienter med en voksende virksomhet som fotograf, har han mulighet til å sette sammen viten på en ny måte. Og det gjør han til fulle i denne banebrytende boken.»

Audun Myskja, Lege, spesialist i mestringsmedisin

«Jeg har holdt over 300 workshops i nærmere 20 land. Dette bør jeg kunne! Likevel lærer jeg masse når jeg fordyper meg i boken. Den er skrevet av en mann som møter livet fryktløst og med total åpenhet.»

Morten Krogvold, Fotograf

«(...) i stedet for å trille piller, kurerer Færø pasientene med kamera og øvelser i fotografi.» «Lege og fotograf Torkil Færø har laget årets mest originale lærebok i fotografi. Med glimt i øyet inspirerer og forfører boken sine lesere til å mestre både fotografi og selve livet.» «Der tradisjonell kunstterapi er innadvendt og problemorientert, ønsker Færø med boken å vise oss en annen vei - ved å være utadvendt og løsningsorientert.»

Toralf Sandåker, Fotomag nr. 5/2019

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kamerakuren:

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Restart

Susan Pierce Thompson
Innbundet 
363,- 399,-
 

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
349,- 399,-
 

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv