Kjærlighetens kunst

indiansk visdom for lykkeligere parforhold

Hva er det som undergraver forholdene våre, enten det er et parforhold eller venneforhold? I denne boken presenterer don Miguel Ruiz lærerike historier slik at vi kan helbrede følelsesmessige sår, gjenvinne den friheten og gleden som vi har rett til, og finne tilbake til den lekenheten som er så viktig i parforhold. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva er det som undergraver forholdene våre, enten det er et parforhold eller venneforhold? I denne boken presenterer don Miguel Ruiz lærerike historier slik at vi kan helbrede følelsesmessige sår, gjenvinne den friheten og gleden som vi har rett til, og finne tilbake til den lekenheten som er så viktig i parforhold.

Lykken kan bare komme innenfra og er et resultat av din kjærlighet. Når du blir bevisst på at ingen andre kan gjøre deg lykkelig, kan du bli en mester i å utøve kjærlighet.

Lydboken tar utganspunkt i Toltek-indianernes tradisjon hvor man må mestre bevissthet, forvandling og kjærlighet for å finne sin sanne natur, dvs. lykke, frihet og kjærlighet.

Lydoken forteller hvordan maktkamp gradvis ødelegger de fleste forhold, og viser hvordan vi skal godta og tilgi oss selv og andre for å reparere emosjonelle sår, og gjenvinne frihet og glede som er avgjørende for lykkelige forhold.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Bokmål
ISBN
9788293154921
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Mastery of love

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjærlighetens kunst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv