Kommunikasjon

- ditt mektigste verktøy

Kommunikasjon - det 21. århundrets superpower?
Å kunne kommunisere optimalt har blitt en nødvendighet for å kunne utføre jobben sin, og å lykkes i private relasjoner. Alt har blitt mer transparent enn før, og stadig flere krever å være involvert når noe skjer. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kommunikasjon - det 21. århundrets superpower?
Å kunne kommunisere optimalt har blitt en nødvendighet for å kunne utføre jobben sin, og å lykkes i private relasjoner. Alt har blitt mer transparent enn før, og stadig flere krever å være involvert når noe skjer. Samtidig må vi forholde oss til tidspress, forventninger, informasjonsstøy og nye krav. Krav som kanskje ikke en gang har blitt definert godt nok, eller uttalt for den saks skyld. Når du begynner å fokusere på hva du vil oppnå, i stedet for hva du skal si, slutter du å bable, og begynner å kommunisere.

Denne boken gir deg solide, praktiske verktøy som gjør at du kan påvirke enhver situasjon i din favør. Sammen med oversiktlige punkter og historier fra virkeligheten lærer du å reflektere over egen så vel som andres kommunikasjon. Du vil garantert kjenne gjenklang i deg selv og bli motivert til å gå i gang med en gang. Dette er en bok du bare må ha, du har i hvert fall ikke råd til å la være.

Grethe Holtan har mange års personlig erfaring fra lederskap og nøkkel.posisjoner i både norsk og utenlandsk næringsliv. Hun har bygget opp en Gaselle-bedrift og har i over 20 år gjennomført utallige kommunikasjonskurs og individuelle coaching-samtaler. Med sin bakgrunn fra Jung Institute i Zürich, Sveits og Master i Business and Marketing BI i Oslo går hun i dybden på hva som må til for å lykkes.

Grethe Holtan bistår organisasjoner, bedrif.ter og privatpersoner med ledelse, samarbeid, kommunikasjon og konfliktløsning. Hun er en populær foredragsholder, har utgitt en bok tidligere, Intuisjon. Teft, timing og tilstede.værelse, på Hegnar Media i 2015, og mange artikler.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
197
ISBN
9788271464080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kommunikasjon
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kommunikasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-
 

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv