Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å forme livet

plastisk teologi

Nyttårsforsetter kommer og går, år etter år. Selvhjelpslitteraturen lanserer stadig nye modeller for hvordan du kan få et nytt og bedre liv. De fleste av oss faller likevel raskt tilbake i gamle mønstre. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Nyttårsforsetter kommer og går, år etter år. Selvhjelpslitteraturen lanserer stadig nye modeller for hvordan du kan få et nytt og bedre liv. De fleste av oss faller likevel raskt tilbake i gamle mønstre. Det er noe i oss som stritter imot.

De siste tiårenes hjerneforskning har gjort store framskritt med å kartlegge hva som skjer nevrologisk når vi skal etablere nye vaner, hvorfor vi er så påvirkelige og hvorfor det er så vanskelig å endre dårlige vaner. Dette er spørsmål som kirken til alle tider har vært opptatt av. Med eksempler fra hverdagen og populærkulturen kombinerer Stian Kilde Aarebrot moderne hjerneforskning med gammel klostervisdom, for å vise leseren hvordan vi formes av tiden vi lever i, og hva som må til for at du kan forme livet ditt. Du kan forandre verden gjennom gode vaner og menneskene rundt deg.

Detaljer

Forlag
Verbum
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
252
ISBN
9788254315378
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kunsten å forme livet
Format
20 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å forme livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mind

Daniel J. Siegel
Innbundet 
305,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv