Kunsten å stå opp om morgenen

10 råd for livet

Robert Mood har en mannsalder bak seg i Forsvaret - på alle nivåer fra lagfører til generalløytnant. Han har tjenestegjort i konfliktområder over hele verden. I Kunsten å stå opp om morgenen øser Mood av sin erfaring og formulerer 10 råd for livet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Robert Mood har en mannsalder bak seg i Forsvaret - på alle nivåer fra lagfører til generalløytnant. Han har tjenestegjort i konfliktområder over hele verden. I Kunsten å stå opp om morgenen øser Mood av sin erfaring og formulerer 10 råd for livet.

I boka viser han hvordan Forsvarets verdier om samhold, disiplin og solidaritet kan overføres til alle deler av livet. Ved hjelp av slående fortellinger, forklarer han hvor viktig det er å stå opp om morgenen, ta vare på utstyret og konfrontere sin egen frykt. Forsvarets makkertjeneste - at man aldri lar kameratene bli igjen - overfører han til andre deler av livet. Han skriver vakkert om de militære dødsritualene og den vanskelige hjemkomsten.

Kunsten å stå opp om morgenen viser hvordan militære tenkemåter har noe å lære oss alle. Det er en bok for mennesker som søker struktur i hverdagen, og alle som vil holde motet oppe og håndtere livets oppturer og nedturer på best mulig måte.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248927921
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Kunsten å stå opp om morgenen

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å stå opp om morgenen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv