Min side Kundeservice Bli medlem

Litt lykkeligere

gode vaner - bedre helse - mer overskudd : de beste rådene fra Ingefær podcast

I Litt lykkeligere kan du lese om hvor mye som påvirker hvordan du har det, hvordan du tar det, hvordan du er i samspill med andre, og hvordan du presterer. Sara Lossius står bak Norges største helsepodkast, Ingefær, og har her samlet de beste helse- og livsstilsrådene fra sine sendinger. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I Litt lykkeligere kan du lese om hvor mye som påvirker hvordan du har det, hvordan du tar det, hvordan du er i samspill med andre, og hvordan du presterer. Sara Lossius står bak Norges største helsepodkast, Ingefær, og har her samlet de beste helse- og livsstilsrådene fra sine sendinger. Innholdet bygger på eksisterende forskning fra de ulike feltene boka dekker, kombinert med anekdoter fra Saras eget liv, og historier og kunnskap fra relevante fagpersoner. Boka har fokus på helhetlig helse, og gir konkrete verktøy til hvordan du kan påvirke din egen fysikk og psyke.

Vi påvirkes av alt fra døgnrytme og søvnkvalitet, opplevd stress, lysforhold, sex, fysisk aktivitet og maten vi spiser.

Sara Lossius driver Norges største helse- og livsstilspodkast, Ingefær, med over 140 000 nedlastinger i måneden. Hun er tidligere kommunikasjonsrådgiver fra blant annet Hafslund og IKEA og har en master i sosialpsykologi fra LSE. Hun er også mental trener fra Raw Trening og har jobbet som CrossFit-instruktør. Sara brenner for at kvinner skal ha det godt i livene sine og med seg selv og lever som hun formidler i bok og podcast.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202656317
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Litt lykkeligere

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Litt lykkeligere:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv