Min side Kundeservice Bli medlem

Operasjon sjølvdisiplin

Sjekkar du Facebook på mobilen mens du les godnatthistorier for ungane? Har du konsentrasjonsvanskar og manglande impulskontroll? Ikkje-eksisterande treningsvanar og eit kosthald lagt opp etter innfallsmetoden? Då er denne boka for deg!

Mangel på sjølvdisiplin er eit problem stadig fleire merkar på kropp og sinn. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Sjekkar du Facebook på mobilen mens du les godnatthistorier for ungane? Har du konsentrasjonsvanskar og manglande impulskontroll? Ikkje-eksisterande treningsvanar og eit kosthald lagt opp etter innfallsmetoden? Då er denne boka for deg!

Mangel på sjølvdisiplin er eit problem stadig fleire merkar på kropp og sinn. Slik var det òg for forfattar Agnes Ravatn, som i mange år var ein kronisk utsetjande internettslave, med frynsete livsstil og altfor høg kvilepuls. Heilt til ho bestemte seg for å ta eit grep. Resultatet er ein vitskapleg fundert og praktisk guide til korleis du kan gjenvinne viljestyrke og sjølvkontroll. Operasjon sjølvdisiplin er ei gjenkjenneleg og underhaldande bok spekka med råd om korleis du kan bryte dårlege vanar, arbeide konsentrert, få gode rutinar, og meir fritid utan dårleg samvit.

Boka passar like godt for studentar og folk i kontoryrke, som for deg som har vondt for å knyte på deg joggeskoa, eller har ein hang til å småete.

Medlemsvurdering:
En praktisk og morsom bok som virkelig kommer til nytte. Ravatn tar problemene på kornet og gir gode tips for den som vil ta kontroll over tidstyvene.

Kjersti Mosbakk

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
107
ISBN
9788252193664
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
19 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

K
Kjersti Mosbakk – 14.03.2016

– En praktisk og morsom bok som virkelig kommer til nytte. Ravatn tar problemene på kornet og gir gode tips for den som vil ta kontroll over tidstyvene.

C
Cecilie – 07.02.2016

– Jeg har lest min andel selvhjelpsbøker, og ingen har så langt virket. Det som skiller denne boken fra de fleste andre i sjangeren er at den tilbyr konkrete råd og tips til hvordan man kan styrke eller spare på viljestyrken. Det er et stort pluss at boken er basert på vitenskap. Kort og konsis bok, positivt for oss som leser selvhjelpsbøker for å prokrastinere viktigere oppgaver.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon sjølvdisiplin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Trans

Helen Joyce
Paperback 
160,-
 

Enken

Helene Flood
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv