Meny

Pulskuren

stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger

«Fantastisk lesning! Færø går i spissen for en spennende endring i hvordan vi forholder oss til helsen vår.»

, Lege og programleder for podkasten Motiverende Int
Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!

Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!

Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I boka guider forfatteren deg på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis!

Du lærer blant annet:

hvor mye belastning akkurat din kropp tåler når du bør roe ned hvor mye viljestyrke du har tilgjengelig, og hvordan den kan bedres gode grep for bedre og dypere søvn trinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstil brukererfaringer og forfatterens egen helsereiseFra å være overvektig, røykende og inaktiv har jeg nå et balansert stressnivå, god pulsvariasjon og overskudd til å leve fullt ut. Det har tatt tid, og jeg jobber med det hver dag. Men jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt er et helt annet enn for bare noen få år siden.

Dr. Torkil Færø
Pulskuren og HRV er en helserevolusjon!

Dr. Annette Dragland, lege og programleder for podkasten Leger om livet

Fantastisk lesning! Færø går i spissen for en spennende endring i hvordan vi forholder oss til helsen vår.

Dr. Herman Egenberg, lege og programleder for podkasten Motiverende Intervju
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 209
ISBN: 9788202750732
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Fantastisk lesning! Færø går i spissen for en spennende endring i hvordan vi forholder oss til helsen vår.»

, Lege og programleder for podkasten Motiverende Int

«Pulskuren viser deg hvordan du kan tolke det pulsklokka viser, og hvordan pulsvariasjonen påvirker helsa di. Når du forstår disse sammenhengene, er det lettere å gjøre de gode livsstilsendringene du så godt vet at du trenger. Boka anbefales!»

, Lege med spesialisering i psykiatri

«Styrken til boken Pulskuren ligger i det individuelle perspektivet. Den er et lett tilgjengelig verktøy både for de som ønsker å holde seg friske, og for de som søker etter måter å bli friskere på.»

, Lege, spesialist i indremedisin og forfatter

«Torkil Færø viser oss hvordan vi kan legge til rette for en god balanse mellom stress og hvile i egen kropp - og i eget liv. Han forklarer komplekse fenomener på en lett forståelig og underholdende måte. Gjennom eksempler og praktiske øvelser inviterer han oss til å bli bedre kjent med vårt eget fantastiske nervesystem. Dette er en bok jeg tror mange vil ha glede og nytte av.»

, Psykologspesialist

«Som lege med spesiell interesse for stress og mindfulness er det fantastisk å lese Pulskuren.» «Pulskuren er inspirerende, faglig god og åpner opp et helt nytt landskap for hvordan både privatpersoner og helsepersonell kan lære seg å måle HRV og det autonome nervesystemet.» «Pulskuren anbefales til helsepersonell og alle andre som ønsker å lære seg et nytt verktøy for å biohacke egen helse. Løp og kjøp!»

, Lege og mindfulness-instruktør

«Verktøyene som presenteres i Pulskuren, er et uvurderlig bidrag til alle som ønsker å lære mer om egen kropp og helse.»

, Lege og programleder for podkasten Leger om livet

«Pulskuren er banebrytende og vil gi revolusjonerende kunnskap for alle behandlere som gir helsehjelp.»

, Nevrofleksolog

«Ønsker du mer overskudd i hverdagen? Da bør du lese Pulskuren.» «Dr. Torkil Færø tar for seg alt man må vite og forstå om hvordan man enkelt kan redusere stressnivået ved hjelp av en pulsmåler. Han gir deg enkle og effektive verktøy som kan hjelpe deg til å finne ro, balanse og fremfor alt et friskere liv.»

, Barnelege, forsker og forfatter

«Pulskuren er en skikkelig pageturner og fryd å lese: underholdende, informativ og med godt språk.» Mange av våre 'sannheter' om hva som gir god og dårlig helse, vil endre seg ved bruk av HRV og smartklokke. Jeg gleder meg til å vise pasientene mine hvilken nytte de kan få av å bruke smartklokke som støtte til å ta gode valg for helse og velvære. Det er rett og slett en gamechanger! Boka anbefales på det varmeste.»

, Lege, spesialist i allmennmedisin og psykiatri, yo